ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒίτορ:"Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα"

Βίτορ:”Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα”

Ο έμπειρος Πορτογάλος χαφ της ομάδας μας Βίτορ Γκόμεθ μιλησε στην ιστοσελίδα kerkida.net. Διαβάστε όσα ανέφερε:

Bet on Alfa

Βίτορ, θα ήθελα πρωτίστως ένα σχόλιο για την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Πως είδες την χρονιά αυτή όπου η Ομόνοια κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση έπειτα από την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος… 

“Η χρονιά πήγαινε πάρα πολύ καλά μέχρι την διακοπή. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να είμαστε πρωταθλητές παρόλα αυτά η πανδημία μας σταμάτησε από το να πετύχουμε τους στόχους μας” 

Κατά την γνώμη μου ήσουν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, πολύ σταθερός. Εσύ είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση σ΄ένα γενικό πλαίσιο; 

“Ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό. Κοίταξε, είναι δύσκολο το να είσαι συγκεντρωμένος σε ολόκληρη την σεζόν κι΄εγώ δούλεψα γι΄αυτό. Βδομάδα με βδομάδα έπρεπε να είμαι σταθερός και σε υψηλό επίπεδο. Νομίζω τα κατάφερα” 

Με τον Γκόμεθ κάνατε ένα φοβερό δίδυμο. Πως θα χαρακτήριζες την συνεργασία σου με τον Τζόρντι; 

“Είναι εύκολο να παίζεις με μεγάλους ποδοσφαιριστές σαν τον Τζόρντι. Αυτός είναι ο λόγος που κάναμε πολύ καλή δουλειά στην μεσαία γραμμή” 

Ο προπονητής έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές φέτος. Ποιος ήταν ο δικός σου ρόλος ως ένας πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής. Ζητούσαν βοήθεια από εσάς οι μικροί; 

“Ναι ο προπονητής τους έδωσε ευκαιρίες γιατί έχουν ποιότητα. Ο ρόλος μας εμάς είναι να προσπαθούμε να τους συμβουλεύουμε για να αναπτυχθούν και να γίνουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές για την Ομόνοια του μέλλοντος” 

Γράφτηκαν πάρα πολλά για την δουλειά του Χένινγκ Μπεργκ στην ομάδα. Θα ήθελα ένα δικό σου σχόλιο για τον προπονητή… 

“Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής. Ο τρόπος παιχνιδιού που ήθελε να παίζουμε ήταν φανταστικός και όλοι το απολαμβάναμε” 

Πως αντέδρασες στην απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος; Πολλοί φίλοι της Ομόνοιας υποστηρίζουν πως η ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει στο τέλος το νταμπλ… 

“Η απόφαση ήταν καλή και κακή ταυτόχρονα. Καλή γιατί η υγεία είναι η προτεραιότητα και το καλύτερο ήταν να μην παίξουμε. Κακή γιατί πιστέψαμε πολύ πως θα κατακτούσαμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο” 

Αν δεν κάνω λάθος αυτή θα είναι η πρώτη σου συμμετοχή στο Champions League. Υποθέτω ανυπομονείς γι΄αυτό έτσι; 

“Ναι θα είναι η πρώτη μου φορά. Η αλήθεια είναι πως το περιμένω πώς και πώς. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα” 

Πιστεύεις πως η ομάδα μπορεί να μπει στους ομίλους, είτε του Champions League, είτε του Europa League; 

“Όλοι ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο να μπούμε στους ομίλους. Οι οπαδοί μας όμως να είσαι σίγουροι πως θα κάνουμε τα πάντα για είναι περήφανοι για την ομάδα τους” 

Ο Πρόεδρος δεν είναι στην Κύπρο τις περισσότερες ημέρες του χρόνου. Πως θα χαρακτήριζες την σχέση του με τους ποδοσφαιριστές; 

“Ο Πρόεδρος μας δεν είναι στην Κύπρο αλλά οι συνεργάτες του, που τους εμπιστεύεται είναι εδώ και όλοι έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον κύριο Παπασταύρου” 

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο; 

“Ναι, να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν την επόμενη χρονιά. Να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας” 

Πρώτη χρονιά στην Κύπρο για σένα… Τι σου αρέσει περισσότερο στην Κύπρο; 

“Ο καιρός, οι παραλίες αλλά και οι καλοί άνθρωποι της”

Autoremarketing

Bet on Alfa