ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Περέιρα κρίνει άλλη μια μετεγγραφή

Ο Περέιρα κρίνει άλλη μια μετεγγραφή

Στην Ομόνοια πιστεύουν στον Ζοέλ Περέιρα. Άλλωστε, γι’ αυτό το περασμένο καλοκαίρι θέλησαν να τον «κλειδώσουν» με κλειστό τριετές συμβόλαιο. Είναι σε νεαρή ηλικία (23 χρονών) και έχει την προοπτική ανέλιξης. Σαφώς και η παρουσία του Μαυρία στο δεξί άκρο της άμυνας, δεν επέτρεψε στον Πορτογάλο να δείξει τι μπορεί να προσφέρει και κρίθηκε καλύτερο να παραχωρηθεί ως δανεικός τον Ιανουάριο.

Bet on Alfa

Πλέον, επέστρεψε και η Ομόνοια είναι αυτή που θα κρίνει το μέλλον του Περέιρα. Εάν δηλαδή θα παραμείνει στο ρόστερ ή να παραχωρηθεί και πάλι ως δανεικός. Αναλόγως της απόφασης, θα κριθεί και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, αφού αν αποχωρήσει θα είναι σε θέση η ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρήσει σε άλλη μια μετεγγραφή για τον Κατάλογο Α. Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, είναι πολύ πιθανό ο 23χρονος μπακ να διατηρηθεί στο ρόστερ και να αποτελέσει μια επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μαυρία να είναι σε θέση να βοηθήσει και ως εξτρέμ.

Με την προσθήκη του Παπουλή, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μετεγγραφή, στην ΟΜΟΝΟΙΑ κρίνουν ότι καλύπτουν δύο θέσεις, αυτή του αριστερού εξτρέμ αλλά και του επιτελικού μέσου. Θέσεις για τις οποίες προορίζονται και οι Τιάγκο και Μποτεάκ. Εφόσον παραμείνει ο Ακιντόλα. Εάν όχι, τότε θα γίνει προσθήκη δεξιού εξτρέμ. Ο Κίκο, που επίσης είναι προ των πυλών του «Ηλίας Πούλλος» θα πάρει τη θέση που άφησε κενή ο Ορτέγα, ενώ ο επιθετικός που θα αποκτηθεί αυτή του Μίκου. Για επιπλέον προσθήκη έμπειρου ξένου ποδοσφαιριστή θα πρέπει να προκύψει άλλη αποχώρηση. Εάν όχι, πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα αποκτηθεί ένας ή και δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών για τον Κατάλογο Β. Πιθανότατα για τη μεσαία και αμυντική γραμμή.

Autoremarketing

Bet on Alfa