ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦιλικό με επιθυμία του Μπεργκ

Φιλικό με επιθυμία του Μπεργκ

Νωρίς – νωρίς, με τη συμπλήρωση δύο εβδομάδων προπονήσεων η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει το Σάββατο το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Αυτό θα γίνει στο «Ηλίας Πούλλος» (παρόλο που η αποστολή βρίσκεται αυτές της ημέρες στην Κυπερούντα) και θα αρχίσει στις 18:00. Αναμένεται η επισημοποίησή του από το σύλλογο αφού πρώτα η ΚΟΠ ενημερώσει για το τι πρέπει να ισχύσει σύμφωνα με τους κανόνες για τον κορωνοϊό. Θα είναι, βεβαίως, κεκλεισμένων των θυρών.

Bet on Alfa

Το φιλικό παιχνίδι διευθετήθηκε μετά από επιθυμία του Χένινγκ Μπεργκ, που θέλει να δει κάποια πράγματα σ’ αυτό το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας και κυρίως τους νεαρούς που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή της πρώτης ομάδας και προέρχονται από την ακαδημία. Αν και νωρίς, ο Νορβηγός τεχνικός θεωρεί ότι ένα φιλικό είναι πάντα χρήσιμο και μπορεί να εξάγει κάποια συμπεράσματα.

Πριν η ΟΜΟΝΟΙΑ αποχωρήσει από την Κυπερούντα αναμένεται να δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, πιθανότατα απέναντι στον Άρη. Αυτό ενδέχεται να γίνει στο χώρο όπου προετοιμάζεται η ομάδα. Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Κυπερούντα και την επιστροφή στη Λευκωσία, θα ακολουθήσει ταξίδι στη Σλοβενία για συνέχιση των προπονήσεων εκεί και τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Autoremarketing

Bet on Alfa