ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ εμπιστοσύνη, οι μάνατζερς και η επιβίωση του Πρόδρομου...

Η εμπιστοσύνη, οι μάνατζερς και η επιβίωση του Πρόδρομου…

Η μετακίνηση του Ουζόχο στους απέναντι έφερε αντιδράσεις και αυτό ήταν φυσικό επακόλουθο. Εκείνο που πρέπει να αποφεύγεται όμως είναι οι ακρότητες, του στυλ, έκανε επίδειξη δύναμης ο Πρόδρομος, είτε γελάστηκε ο Λάρκου, είτε ακόμη και η υποτίμηση της αξίας του ίδιου του παίκτη με αναφορές στον μεγάλο τραυματισμό του. Σε αυτό το παιχνίδι δε θα μπούμε ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 και το τι έγινε χθες θα πρέπει να ερμηνευτεί σωστά.

Bet on Alfa

Δεν τίθεται ζήτημα αξίας ενός τέτοιου ταλέντου όπως ο Ουζόχο και όποιος πει ότι δεν είχε θέση στην ΟΜΟΝΟΙΑ λόγω Φαμπιανό απλά εθελοτυφλεί. Το ότι ο Ουζόχο δεν ήταν απόλυτα έτοιμος μετά την μεγάλη επέμβαση στους χιαστούς σε συνδυασμό με τη συμφωνία με Φαμπιάνο, φυσιολογικά έθεσε το κεφάλαιο απόκτησης του ως δεύτερη προτεραιότητα (σε σχέση με άλλες θέσεις του ρόστερ), με την ομάδα προγραμματισμού να αναμένει τη Λα Κορούνια και μετά να κάνει την κίνησή της. Δεύτερη προτεραιότητα όμως, δεν ερμηνεύεται ως μη επιθυμία παραμονής. Άρα όσοι σήμερα ισχυριζόμαστε ότι αν δεν ήθελε ο Λάρκου δεν θα έφευγε είναι απλά λόγια παρηγοριάς. Αν είναι κάτι το οποίο μπορούμε επιρρήψουμε ως ευθύνη της ομάδας προγραμματισμού είναι το γεγονός της εμπιστοσύνης που επιδείξαμε τόσο στον Ουζόχο όσο και στους μάνατζερς του παίκτη που τάχα μας έλεγαν για επιθυμία παραμονής στην ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ από πίσω έστησαν το σκηνικό με Αποέλ.

Μία άλλη πτυχή της περίπτωσης Ουζόχο που πρέπει να δώσουμε σημασία είναι πάγια πολιτική Αποέλ ή καλύτερα Πρόδρομου.  Είναι διαχρονική η παρενόχληση παικτών που ενδιαφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, από τον Πρόδρομο με ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο το να χαλάσει η μεταγραφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Εξάλλου εδώ είναι που βγάζουμε και το καπέλο της ομάδας προγραμματισμού που δεν διαρρέει τίποτα και ότι γράφεται από ονόματα είναι σχεδόν πάντα εκτός πραγματικότητας. Στην περίπτωση Ουζόχο όμως δεν είναι μόνο αυτό… Ο Πρόδρομος εδώ και καιρό, ιδιαίτερα μετά την έκβαση της περασμένης χρονιάς, βρίσκεται στην άκρη του γκρεμμού σε σχέση με την επιβίωση του στα διοικητικά του Αποέλ και στο χειρότερο οικονομικό στάδιο της τελευταίας δεκαετίας. Ο Ουζόχο με ότι συνεπάγεται η μετακίνηση του από τον “αιώνιο” είναι μέρος του παιχνιδιού επιβίωσης του την ίδια στιγμή που πάει να χάσει τον Τάμαρι με πενταροδεκάρες σε σχέση με αυτά που υπολόγιζε… Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για επίδειξη δύναμης αλλά για “κουμάρι” όπως λέμε και στα Κυπριακά. Ο Πρόδρομος δανείστηκε χρήματα από ένα εκ των χορηγών του για να πάρει τον Ουζόχο και το αφήνουμε ως εδώ… 

Από εκεί και πέρα στην εξίσωση μπαίνει τώρα και το κεφάλαιο Ακιντόλα που και πάλι γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Αποέλ. Ξεκάθαρα δεν υπάρχει σάλιο για να τον αγοράσει από την Μίντζιλαντ το Αποέλ. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει, το Αποέλ δεν μπορεί με τίποτα να έχει ελπίδες για τον Ακιντόλα. ΟΜΩΣ χρειάζεται προσοχή διότι το Αποέλ μπορεί από τη μία να μην έχει τη δυνατότητα να πάρει τον Νιγηριανό, έχει όμως τη δυνατότητα και την μανατζέρικη εύνοια να χαλάσει την παραμονή του παίκτη στο “Πούλλος”. Ας έχει τα μάτια της δεκατέσσερα η ομάδα προγραμματισμού.

Τέλος εμείς θα ευχηθούμε στον Ουζόχο να είναι υγειής και παρά την ριψοκίνδυνη επιλογή που έκανε να έχει πάρε δώσε με τον Πρόδρομο, να καταφέρει να υλοποιήσει τα όνειρά του για μεταγραφή σε μεγάλο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα.

Autoremarketing

Bet on Alfa