ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌτι ήταν να κάνει το έκανε για Ακιντόλα

Ότι ήταν να κάνει το έκανε για Ακιντόλα

Το κεφάλαιο Ακιντόλα τράβηξε πολύ. Ωστόσο, ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το κλείσει η ΟΜΟΝΟΙΑ νωρίτερα αφού η Μίντιλαντ έχει τον λόγο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Το γεγονός ότι, δεν μπορούσε να κλείσει, έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους που φημίζονται για τέτοιου είδους παιχνίδια να κάνουν την εξυπνάδα τους. Ακόμη κι έτσι, στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παίξουν το παιχνίδι τους. Την ίδια γραμμή θα κρατήσει και αν θα βρίσκεται στο ρόστερ της νέας περιόδου ο Ακιντόλα ή όχι θα το δείξει ο χρόνος.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως πληροφορούμαστε, έκανε τις ενέργειες που έπρεπε προς την Μίντιλαντ, η οποία γνωρίζει την πρότασή της. Απ’ εκεί και πέρα είναι θέμα απόφασης του συλλόγου της Δανίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα ξεφύγει από το πλάνο της και δεν θα σταθεί σε μια περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ναι μεν θέλει τον Ακιντόλα, που έδειξε τι μπορεί να προσφέρει αλλά δεν θα τα βάψει μαύρα εάν στο τέλος δεν είναι στο ρόστερ της. Άλλωστε, τέτοιες περιπτώσεις στο παρελθόν οδήγησαν τον σύλλογο σε δύσκολα μονοπάτια.

Από τη μια στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένουν την απόφαση της Μίντιλαντ και από την άλλη ήδη έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Γι’ αυτό και μέσα στο προσεχές διάστημα, αναλόγως της εξέλιξης με τον Ακιντόλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε θέση να κινηθεί άμεσα και να αποσπάσει την υπογραφή άλλου ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας. Πληροφορίες φέρουν την Ομάδα Προγραμματισμού να έχει εντοπίσει πολύ καλές περιπτώσεις και είναι έτοιμη να υποβάλει την πρότασή της, ώστε να εισέλθει σε διαπραγμάτευση με τους παίκτες για σύναψη συνεργασίας.

Autoremarketing

Bet on Alfa