ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ νέα χρυσή ευκαιρία του Ανδρόνικου

Η νέα χρυσή ευκαιρία του Ανδρόνικου

O Χένινγκ Μπέργκ έδειξε την περσινή σεζόν πως όσον αφορά τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές δεν μένει μόνο στα λόγια αλλά σε αυτούς που βλέπει κάποια στοιχεία πάνω τους που θεωρεί ότι μπορούν να προσδώσουν ποιότητα στο σύνολο, τους ρίχνει στην φωτιά.

Bet on Alfa

Κάτι τέτοιο έκανε στον απόλυτο βαθμό με τον Ανδρόνικο Κακουλή. Τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή και τον έριξε στην φωτιά. Ο Άνδρονικος άρπαξε την ευκαιρία και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νορβηγού και πλέον φέτος αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή έτοιμο πάνω στον οποίο στηρίζει πολλά η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μάλιστα ο νεαρός φορ της ομάδας μας με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα οσον αφορά την φυγή Ντάρμπισαιαρ και την απόκτηση επιθετικού, ίσως κληθεί να πάρει φανέλα βασικού στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας μας σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ο Κακουλής πέρσι είχε την ευκαιρία να αναδειχθεί ως ένα νέο ταλέντο. Φέτος είναι η ευκαιρία του να καθιερωθεί ως ένας πανέτοιμος ποδοσφαιριστής. Στο χέρι του είναι να την αρπάξει και να καθορίσει ο ίδιος το μέλλον του!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa