ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗMπαίνουμε σε ρυθμούς Champions League

Mπαίνουμε σε ρυθμούς Champions League

Πλέον είναι επίσημο… Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 10 ημέρες ακριβώς (18 ή 19 του Αυγούστου) θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, αντιμωτωπίζοντας τον πρώτο της αντίπαλο στην Ευρώπη για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο χθεσινός αποκλεισμός της Γιουβέντους από την Λυών οριστικοποίησε τα δεδομένα. Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπέργκ λοιπόν έχουν μπροστά τους μερικά ακόμη 24ώρα να προετοιμαστούν σε επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά και τακτικής, καθώς από αύριο θα γνωρίζουν κι επίσημα την ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσουν.

Bet on Alfa

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή στις 14:00 το μεσημέρι, ενώ την Δευτέρα την ίδια ώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα γνωρίζει και τον αντίπαλο της στον 2ο προκριματικό αν κι εφόσον προκριθεί από τον 1ο.

Είναι πλέον δεδομένο πως η ομάδα μας ρίχνεται στην μάχη του 1ου προκριματικού με το υφιστάμενο ρόστερ και με τους ποδοσφαιριστές που έχει σήμερα στην διάθεση της, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει μεταγραφή ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι έτοιμος να βοηθήσει στις 18 ή 19 Αυγούστου. Ως εκ τούτου ο Νορβηγός προπονητής θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του με τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε τους πιθανούς αντιπάλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον 1ο προκριματικό γύρο, με την ευχή η τύχη να μην μας γυρίσει την πλάτη και να βρούμε απέναντι μας έναν αντίπαλο όσο πιο βατό κι εύκολο γίνεται:

Autoremarketing

Bet on Alfa