ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤρείς αγωνιστικές δύο ανύπαρκτά πέναλτι Πολιτική και όχι ποδοσφαιρική...

Τρείς αγωνιστικές δύο ανύπαρκτά πέναλτι Πολιτική και όχι ποδοσφαιρική πλέον η εύνοια!

Γράψαμε από την περασμένη εβδομάδα όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Ανόρθωσης απέναντι στην Πάφο ότι η ομάδα της Αμμοχώστου με τον ένα ή άλλο τρόπο θα πάρει τα σπρωξίματα της στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο πως τόσο η διοίκηση Χαμπουλλά όσο και οι οπαδοί της συγκεκριμένης ομάδας νιώθουν πως το ΔΗΣΥ και η Κυβέρνηση κάτι τους χρωστoύν μετά την διακοπή του περσινού πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού, και ασκούν τόσο έντονες πιέσεις που τα αιτήματα τους παίρνουν σάρκα και οστά.

Bet on Alfa

Mετά το ανύπαρκτο πέναλτι στην Πάφο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ήρθε χθες να προστεθεί ακόμα ένα πέναλτι φάντασμα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου από τον κύριο Κυριάκο Χριστοδούλου με σκοπό να ‘σώσει¨ την ανύπαρκτη Ανόρθωση μεχρί εκείνη την στιγμή στο παιχνίδι. Και ασφαλώς τα κατάφερε.

Το αποτέλεσμα: H Ανόρθωση να πάρει 3 βαθμούς σε 2 παιχνίδια τους οποίους δεν δικαιούταν.Όσο κοντεύουν οι Βουλευτικές εκλογές του 2021 η εύνοια προς την Ανόρθωση θα εντίνεται. Στόχος είναι να περισωθούν τα ποσοστά του ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο. Κι όσοι δεν θέλουν ακόμα να το καταλάβουν τους εγγυόμαστε ότι τα έργα που έχουμε ακόμα να δούμε είναι πολλά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της. Με όποιοδήποτε κόστος και τίμημα. Οι κάθοδος ξένων διαιτητών είναι πιο αναγκαία από ποτέ, αφού πλέον δεν μιλάμε για ποδοσφαιρική εύνοια, αλλά για πολιτική. Και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να διαφυλάξουμε τόσο τα συμφέροντα της ομάδας μας όσο και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Χριστοδούλου και Νικολάου θα βρέθουν κι άλλοι στην πορεία του πρωταθλήματος για να καθορίσουν αποτελέσματα. Αυτό για εμάς είναι πλέον πιο ξεκάθαρο από ποτέ! Και πρέπει να βάλουμε ένα φρένο στον κύριο Χαμπουλά και σε κάθε Χαμπουλά που θεωρεί πως το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι κτήμα του!

Autoremarketing

Bet on Alfa