ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣημαντικό να μη χάσει τη συγκέντρωση της!

Σημαντικό να μη χάσει τη συγκέντρωση της!

Η εξαγγελία του θετικού κρούσματος σε παίκτη της ομάδας μας με την επιστροφή από την Αθήνα, σίγουρα ανησύχησε και σίγουρα επηρέασε όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως ο κορωνοϊός δεν είχε φύγει ποτέ και σύμφωνα με τις προβλέψεις το αμέσως επόμενο διάστημα ίσως δούμε ραγδαία εξάπλωση λόγω χειμώνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δεν είναι η τελευταία που περνάει από αυτή την συνθήκη.  Είναι όμως ένα καλό καμπανάκι για όλους, για αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων και για βελτίωση άμεση των συνθηκών στις οποίες καλούνται οι αθλητές μας να αγωνίζονται.

Bet on Alfa

Με την πάροδο μόνο δύο ημερών από την ημέρα που εντοπίστηκε το κρούσμα στην ομάδα μας, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για την περαιτέρω διασπορά, όμως είναι πολύ σημαντικό πως όλα τα χθεσινά τεστ που ξανάγιναν σε όλη την αποστολή της ομάδας ήταν και πάλι αρνητικά. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση θα γίνουν ξανά τεστ την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να προχωρήσει παρακάτω, να ζήσει με αυτό χωρίς να χάσει τη συγκέντρωση της. Δεν θα οφελήσει καθόλου αν πάρει την ομάδα από κάτω ένα τέτοιο γεγονός που δυστυχώς πλέον είναι καθημερινό για εκατομμύρια κόσμο στον πλανήτη. Πιστή εφαρμογή πρωτοκόλλων, αυτοπροστασία και τίποτα άλλο.

Η συγκέντρωση επίσης δεν πρέπει να χαθεί ούτε από τη ρεβάνς της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Οι παίκτες μας επιστρέφουν στο Πούλλος και την Τρίτη θα πάμε για να εκμεταλλευτούμε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης μας απέμειναν!

Autoremarketing

Bet on Alfa