ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο μονοπάτι των Playoff του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει €10...

Το μονοπάτι των Playoff του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει €10 εκ στην ΟΜΟΝΟΙΑ (ανάλυση)

Μπορεί το ονερεμένο ταξίδι του Τσάμπιονς Λιγκ να τελείωσε για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως αρχίζει ένα εξίσου όμορφο ταξίδι στους ομίλους του Europa League! Μία διαδρομή πιο πολύ στα μέτρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δείχνει ικανή και για περαιτέρω διακρίσεις. Η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ διαμέσω του αποκλεισμού από τα playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ εκτινάσσει τα έσοδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα είναι περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ παίρνει αυτόματα 2.920.000 ευρώ όσα δηλαδή θα πάρουν και οι 48 ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Η ομάδα μας όμως είναι και μέσα στις 6 ομάδες που το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα το παίρνει μέσα από τη συμμετοχή της στα playoff του Τσαμπιονς Λιγκ και γι αυτό καρπώνεται 5.000.000 ευρώ έξτρα μπόνους.

Επιπλέον, θα λάβει το μερίδιο από το market pool (μερίδιο τηλεοπτικών δικαιωμάτων και διαφημίσεων) που της αναλογεί και θα εξαρτηθεί από το πόσες κυπριακές ομάδες θα προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό το ποσό θα είναι όμως σίγουρα 2.000.000+ ευρώ. 

Από εκεί και πέρα όπως όλα δείχνουν ούτε στους ομίλους θα επιτραπεί παρουσία κόσμου (εκκρεμεί επίσημη απόφαση), όμως το marketing της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δουλέψει αρκετά για να εξασφαλίσει σημαντικά έσοδα από τα αναμνηστικά των αγώνων.

Τα πιο πάνω αφορούν έσοδα μόνο από τη συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ… Τι γίνεται σε περίπτωση θετικών αποτελεσμάτων;

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάθε νίκη ισοδυναμεί με 570.000 ευρώ και κάθε ισοπαλία 190.000 ευρώ. Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον όμιλο τους θα πάρουν από 1 εκατομμύριο ευρώ και οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση, 500.000 ευρώ.

Πρόκριση στη φάση των «32»  αποφέρει επιπλέον μισό εκατομμύριο ευρώ, πρόκριση στη φάση των «16» επιπλέον 1,1 εκατομμύριο ευρώ, η πρόκριση στους «8» επιπλέον 1,5 εκατομμύριο ευρώ και η πρόκριση στα ημιτελικά επιπλέον 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ η νικήτρια παίρνει 8.500.000 ευρώ και η φιναλίστ 4.500.000 ευρώ.

Είναι σημαντικό να πούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήδη έβαλε στο ταμείο της περίπου 1.700.000 ευρώ από τη συμμετοχή της στους τρεις προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa