ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛοϊζό, Ανδρόνικε, Χάμπο, Νικόλα... Το πρότυπο είναι μπροστά σας!

Λοϊζό, Ανδρόνικε, Χάμπο, Νικόλα… Το πρότυπο είναι μπροστά σας!

Είναι δεδομένο πως ο Λοϊζός Λοϊζού, ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο Χάμπος και ο Νικόλας Παναγιώτου αποτελούν ταλέντα τα οποία επιβάλλεται με το κεφάλι κάτω να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά έτσι ώστε να εξελιχθούν με την πορεία του χρόνου.

Bet on Alfa

Μάλιστα είναι από του τυχερούς γιατί στην ομάδα μας σήμερα υπάρχει αυτό το πρότυπο νεαρού ποδοσφαιριστή ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε πριν δύο χρόνια και σήμερα αποτελεί βασικό γρανάζι στην μηχανή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο λόγος ασφαλώς για τον Μαρινό Τζιωνή ο οποίος ξεκίνησε την σεζον 2018 – 2019 να παίρνει ευκαιρίες ως ταλέντο, την περσινή σεζόν είχε ατυχίες με τραυματισμούς όμως πείσμωσε και δούλεψε σκληρά έτσι ώστε να τους ξεπεράσει, και φέτος είναι στις βασικές επιλογές του Χένινγκ Μπέργκ.

Ο Μαρίνος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία σήμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και αυτό το κατάφερε με την δική του αξία αλλά κυρίως με  την δική του προσπάθεια. Αποτελεί μάλιστα και φωτεινό παράδειγμα πως ένα ταλέντο μπορεί να εξελιχθεί βασικος και αναντικατάστατος ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa