ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜία καλή εμφάνιση και να κτίσει σερί!

Μία καλή εμφάνιση και να κτίσει σερί!

Είναι γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Από την άλλη είναι εξαιρετικά σημαντική η φιλοσοφία νικητή που πέρασε στους παίκτες και αν είναι κάτι που ξεχωρίσαμε από το τελευταίο Ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Γρανάδα είναι πως με όλα τα δεδομάνεα εις βάρος μας, η προσπάθεια δεν σταματούσε και αυτό το χαρήκαμε από τους παίκτες μας. H OMONOIA αυτή τη στιγμή χρειάζεται ένα ντεμαράζ αγωνιστικό. Θέλει μία νίκη (αν γίνεται και ευρεία) αύριο κόντρα στη Δόξα και να κτίσει σιγά σιγά ένα σερί στο πρωτάθλημα για να πάρει τα πάνω της.

Bet on Alfa

Με όλα σχεδόν τα όπλα στη φαρέτρα, ο Μπεργκ πρέπει να κατεβάσει ένα σύνολο αύριο που να είναι έτοιμο να επιβληθεί από το πρώτο λεπτό. Το είπε άλλωστε και ο Βίτορ σε δηλώσεις του προψές μετά το παιχνίδι με Γρανάδα… “Όσο δεν το σκοτώνουμε, μας σκοτώνουν”. Ισχύει 100% αυτή η τοποθέτηση. Με ομάδες που ποιοτικά είναι κατώτερες μας και που θα αγωνίζονται κλειστά, η λύση είναι η συνεχής πίεση στα καρέ τους.

Εφόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέψει στα νικηφόρα αποτέλεσματα αύριο τότε μετά τη διακοπή μπορεί να κτίσει σερί με τρία τρίποντα με Σαλαμίνα και μετά με Ερμή. Δε θέλουμε να  προκαταλαμβάνουμε καταστάσεις, όμως πιστεύουμε πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να πάρει 9 βαθμούς σε αυτά τα επόμενα τρία παιχνίδια τότε πιθανόν να βρίσκεται ήδη στην κορυφή όταν θα πάει τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου να αντιμετωπίσει το Αποέλ.

Autoremarketing

Bet on Alfa