ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΒέσκο:"Kαμιά σχέση η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέτος, με πέρσι"

Βέσκο:”Kαμιά σχέση η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέτος, με πέρσι”

Μεγάλη διαφορά στην απόδοση της OMONOIAΣ στις εγχώριες διοργανώσεις φέτος σε σχέση με πέρσι εντοπίζει ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος παλαίμαχος άσος που φόρεσε και τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος τόνισε ότι η κούραση και οι συνεχόμενοι αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη επηρέασαν τους πράσινους, όμως σημείωσε ότι δεν μπορεί αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Bet on Alfa

«Όταν κάνεις ένα προγραμματισμό πρέπει να τον κάνεις και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο και για την Ευρώπη. Μιλάμε για την Ομόνοια που έχει στο ρόστερ 20-25 ποδοσφαιριστές και βλέπουμε ότι ο προπονητής χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους παίκτες. Και οι υπόλοιπες ομάδες έπαιξαν Ευρώπη και οι υπόλοιπες ομάδες άρχισαν πιο νωρίς προετοιμασία».

Όμως, η Ομόνοια ακόμα συνεχίζει στην Ευρώπη και είναι η μοναδική που έχει το διπλό ταμπλό… «Ναι, αλλά δεν είναι η ομάδα που ήταν πέρσι. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι και να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Όχι να λέμε αυτά που θέλει να ακούσει ο φίλαθλος της Ομόνοιας. Η Ομόνοια δεν έχει καμία σχέση με την περσινή Ομόνοια στο πρωτάθλημα».

Που το αποδίδεις αυτό με τις άσχημες εμφανίσεις της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα; «Αυτό είναι θέμα της Ομόνοιας. Βλέπουμε ότι δυσκολεύεται να σκοράρει, έχει τρία παιχνίδια συνεχόμενα με θεωρητικά μικρές ομάδες που δεν κατάφερε να σκοράρει και σίγουρα υπάρχει πρόβλημα εκεί. Υπάρχει σίγουρα και αρκετή κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που δεν είναι συνηθισμένοι σε αγώνες Πέμπτη – Κυριακή. Είναι και το rotation που παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτές τις εμφανίσεις που βλέπουμε από τη φετινή Ομόνοια. Πέρσι είχε στα περισσότερα παιχνίδια πάρα πολύ καλά, αλλά φέτος δεν είναι. Να είμαστε ειλικρινείς».

Γίνεται μεγάλη συζήτηση για τον Ντούρις και κατά πόσο μπορεί να γεμίσει τα παπούτσια του Ντάρμπισαϊαρ. Όλο αυτό επηρεάζει ψυχολογικά τον ποδοσφαιριστή; «Καταρχάς, ο Ντούρις όταν ήρθε στην Ανόρθωση είχε εξαιρετική χρονιά για ένα εξάμηνο. Είχε το εύκολο γκολ και όλοι μιλούσαν για τον Ντούρις. Τον τωρινό Ντούρις θα τον συγκρίνω με τον Απόστολο Γιάννου που είχε η ΑΕΚ. Όλος ο κόσμος φώναζε ότι δεν σκοράρει. Όπως παίζει ο Ντούρις φέτος, μοιάζει πάρα πολύ με τον Γιάννου. Πιέζει, προσπαθεί, ανοίγει χώρους για άλλους. Κάνει όλες τις δουλειές που δεν έκανε στην Ανόρθωση, δεν είχε τόσα τρεξίματα, κρατάει την μπάλα, κερδίζει φάουλ, πιέζει τους στόπερ και πιστεύω δεν σκοράρει γιατί δεν έχει καθαρό μυαλό. Δεν έχει συγκέντρωση και δεν μπορεί να σκοράρει. Όμως, όλες τις άλλες δουλειές που δεν φαίνονται και είμαι σίγουρος ότι ο Μπεργκ το εκτιμά αυτό και γι’ αυτό τον ξεκινά στην επίθεση. Ανοίγει χώρους στους εξτρεμ και τους μέσους».

Άρα, η λύση θεωρείς Βέσκο είναι να παίξει άλλος ένας επιθετικός μαζί του στην επίθεση; «Αυτό δεν το είδαμε φέτος. Δεν λέω να ρισκάρει, αλλά θα μπορούσε να το κάνει με τον Κακουλλή για παράδειγμα. Δεν είδαμε ποτέ να παίζουν μαζί στην ίδια ενδεκάδα. Ίσως είναι μία λύση, αλλά αυτός που ξέρει καλύτερα είναι ο προπονητής. Το τονίζω ξανά, κάνει πάρα πολλή δουλειά στο γήπεδο, εκτός από την πιο σημαντική που είναι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα».

Autoremarketing

Bet on Alfa