ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτην αντεπίθεση ο Παναγιώτου με δηλώσεις του στο Goal

Στην αντεπίθεση ο Παναγιώτου με δηλώσεις του στο Goal

Όπως έγινε γνωστό χθες η την περασμένη εβδομάδα και ο Γιώργος Παναγιώτου, ο τέως διευθυντής του επιστημονικού/ιατρικού επιτελείου, θα λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο. Σύμφωνα με τον Παναγιώτου διεκδικεί  τα δεδουλευμένα του γι’ αυτό και προχώρησε σε αγωγή στο δικαστήριο. Διεκδικεί την καταβολή μισθού για τις πρώτες 10 μέρες του Φεβρουαρίου του 2019 και τα απλήρωτα τιμολόγια για την παροχή επιστημονικών υπηρεσιών.

Bet on Alfa

Ο ίδιος, τοποθετήθηκε στο «Goal» και έδωσε τη δική του θέση. «Εδώ αναδεικνύεται το εξής κυπριακό φαινόμενο. Μια εταιρεία η οποία διεκδικεί το κριτήριο της αξιοπιστίας, προβαίνει σε πρόσκληση υποβολής προσφορών παροχής υπηρεσιών, τις οποίες λαμβάνει εγγράφως μαζί με τα ποιοτικά στοιχεία που τις συνοδεύουν, τις αξιολογεί μέσω “έγκριτων” στα χρηματοοικονομικά επαγγελματιών συνεργατών της και τις επικυρώνει με τη συμμετοχή του βασικού μετόχου της στο Διοικητικό Συμβούλιο», σχολίασε αρχικά ο Παναγιώτου.

«Στη συνέχεια, για τους δικούς της λόγους και ενώ έχει στηρίξει, αξιοποιήσει και διατηρεί μέχρι σήμερα την επιστημονική της ανάπτυξη στη βάση η οποία έκτοτε τέθηκε και με αντίτιμο πολύ μικρότερο του συμφωνηθέντος, επιλέγει προσχηματικά να αθετήσει τα συμφωνηθέντα για λόγους εντελώς διαφορετικούς από όσους δημόσια επικαλείται», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Αντί, λοιπόν, να αναλάβει πλήρως και αξιοπρεπώς τις ευθύνες οι οποίες της αναλογούν και με σοβαρότητα να σταθμίσει την πιο συμφέρουσα για την ίδια οδό επίλυσης της διαφοράς την οποία προκάλεσε, επιστρατεύει ως τακτική μεταχρονολογημένης αποποίησης των ευθυνών της, τον ανήθικο, αβάσιμο και συκοφαντικό διασυρμό της υπόληψης του προσφοροδότη», τόνισε.

«Προσωπικά λυπάμαι», είπε «αλλά δεν προτίθεμαι να ακολουθήσω το συγκεκριμένο επίπεδο και ούτε να δώσω υπαρξιακή υπόσταση σε άλλους, κεκαλυμμένους και ανασφαλείς υποκινητές». Και συνέχισε: «Υπάρχει ο κατάλληλος χώρος και χρόνος όπου όλοι μας θα κριθούμε τεκμηριωμένα και με επιχειρήματα και θα επιβληθεί η ανάληψη των ευθυνών με το ανάλογο αντίτιμο εκεί και όπου αρμόζει».

Και κατέληξε: «Σε αυτή λοιπόν τη διαδικασία θα ευχηθώ καλή επιτυχία στους πρώην συνεργάτες μου στη διοίκηση της ομάδας. Καλή επιτυχία, εύχομαι επί τη ευκαιρία, στην ομάδα της Ομόνοιας με την ευχή να βρει σύντομα τους τρόπους επίλυσης των αγωνιστικών της ζητημάτων και να επιτύχει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει».

Autoremarketing

Bet on Alfa