ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρώτη με τρομερό Ζιρού! (vid)

Πρώτη με τρομερό Ζιρού! (vid)

Ο Ζιρού έκανε ό,τι ήθελε στο Σάντσεθ Πιθχουάν, πέτυχε καρέ τερμάτων, η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 τη Σεβίλλη και πήρε την πρωτιά.

Bet on Alfa

Ο Λάμπαρντ έβαλε τον… 3ο επιθετικό του στο Σάντσεθ Πιθχουάν και ο Ολιβιέ Ζιρού του απέδειξε πως είναι πάντα για μεγάλα πράγματα. Ο Γάλλος έκανε τρομερό παιχνίδι, πέτυχε μοναδικό καρέ τερμάτων (κεφάλι, δεξί, αριστερό, πέναλτι) και η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 τη Σεβίλλη παίρνοντας έτσι την 1η θέση!

Τα σουτ η Σεβίλλη, το γκολ η Τσέλσι!
Η Τσέλσι μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε τους Σεβιλιάνους και στο 5′ είχε καλή ευκαιρία, αλλά ο Πούλισικ δεν έκανε το ιδανικό πλασέ! Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τους Μπλε. Εξαιρετική ενέργεια του Χάβερτς και πανέξυπνο τελείωμα του Ζιρού για το 1-0. Η Σεβίλλη αντέδρασε, ανέβασε ρυθμό και πλησίασε στο γκολ. Στο 19′ από πάσα του Οσκαρ, ο Ρέκικ έκανε το σουτ αλλά ο Ρούντιγκερ έδιωξε, με τους Σεβιλιάνους να ζητούν πέναλτι. Τρία λεπτά  αργότερα, πάλι ο Οσκαρ μοίρασε, αλλά ο Βάθκεθ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι, με τους Ισπανός να πιέζουν και στο 24′ να χάνουν νέα ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Εν-Νεσίρι. Η Τσέλσι άρχισε να πιέζει στο κέντρο, κάλυψε χώρους και στο 27′ απείλησε, αλλά την κεφαλιά του Ρούντιγκερ έβγαλε στη γραμμή ο Βάθκεθ. Η Σεβίλλη ζήτησε πέναλτι ξανά στο 38′ για χέρι του Αθπιλικουέτα σε σουτ Ράκιτιτς, αλλά το VAR δεν έδειξε παράβαση. Οι Σεβιλιάνοι ολοκλήρωσαν το α’ μέρος με 10 σουτ, τα περισσότερα που δέχθηκε η Τσέλσι στο πρώτο 45λεπτο την τελευταία πενταετία.

Τρομερός ο Ζιρού, one man show 
Ιδανικό το ξεκίνημα για τους Μπλε στην επανάληψη, αφού στο 54′ βρήκαν δίχτυα. Ο Κόβασιτς μοίρασε υπέροχα στον Ζιρού με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-0. Ηταν το 14ο γκολ του Γάλλου με την Τσέλσι στην Ευρώπη! Οι Λονδρέζοι είχαν τον έλεγχο στη συνέχεια και όταν ανέβαζαν ρυθμό απειλούσαν. Το έκαναν με τον Εμερσον, το έκαναν με τον Μάουντ και στο 74′ βρήκαν δίχτυα. Γαλλική συνεργασία και από πάσα του Καντέ ο Ζιρού πέτυχε με κεφαλιά σούπερ χατ τρικ (δεξί, αριστερό και κεφάλι). Παράλληλα, έγινε ο… γηραιότερος παίκτης (34 ετών και 63 ημερών) στα ευρωπαϊκά κύπελλα μετά τον Φέρεντς Πούσκας (Ρεάλ – 38 ετών, 173 ημερών) το 1965 που πετυχαίνει χατ τρικ! Κι όμως ο Γάλλος είχε τρελή διάθεση! Στο 82’ κέρδισε πέναλτι από τον Γκόμεθ, πήρε τη μπάλα, την έστησε στην άσπρη βούλα κι έκανε καρέ τερμάτων διαμορφώνοντας το 4-0.

Σεβίλλη: Βάτσλικ, Νάβας (59′ Κουντέ), Γκόμεθ, Ρέκικ, Κάρλος, Ράκιτιτς (75′ Τόρες), Βάθκεθ (66′ Μουνίρ), Γκουντέλι, Οσκαρ (60′ Χορδάν), Ιντρίσι (60′ Οκάμπος), Εν-Νεσίρι

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Εμερσον, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Κόβασιτς (67′ Ζίγιεχ), Ζορζίνιο (85′ Γκίλμουρ), Πούλισικ (67′ Μάουντ), Χάβερτς (67′ Καντέ), Ζιρού (84′ Βέρνερ), Οντόι

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa