ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑποκαλυπτική επιστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα κρούσματα ΑΠΟΕΛ

Αποκαλυπτική επιστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα κρούσματα ΑΠΟΕΛ

Αναδημοσίευση: www.sport-fm.com.cy
Με επιστολή προς την ΚΟΠ, η Ομόνοια ζητά όπως διεξαχθεί έρευνα από πλευράς Ομοσπονδίας σχετικά με τα περιστατικά κορωνοϊού στο ΑΠΟΕΛ και τους χειρισμούς που έγιναν από τους «γαλαζοκίτρινους».

Bet on Alfa

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Ομόνοια στην επιστολή της καταγράφει τα γεγονότα που προηγήθηκαν των κρουσμάτων στο ΑΠΟΕΛ. Χαρακτηρίζει, στην επιστολή της, ανεύθυνη και ανήθικη τη στάση που τήρησαν οι «γαλαζοκίτρινοι» καθώς – σύμφωνα με την Ομόνοια – υπήρξαν στο ΑΠΟΕΛ ποδοσφαιριστές με συμπτώματα COVID-19, λίγες μέρες μετά τα θετικά κρούσματα της νόσου στα γραφεία της εταιρίας του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι όμως όχι μόνο δεν απομονώθηκαν, αλλά συμμετείχαν κανονικά στις προπονήσεις.

Επίσης, η Ομόνοια σημειώνει στην επιστολή της κάτι εξαιρετικά σοβαρό, ότι υπήρξε παραβίαση πρωτοκόλλου από πλευράς ΑΠΟΕΛκαθώς, σύμφωνα πάντα με τους «πράσινους», ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «γαλαζοκιτρίνων» διαγνώσθηκε θετικός στη νόσο λίγο πριν την έναρξη της μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση, χωρίς το ΑΠΟΕΛ να ενημερώσει, ως όφειλε, την ΚΟΠ.

Η Ομόνοια κατηγορεί το ΑΠΟΕΛ ότι με την συμπεριφορά του έθεσε σε κίνδυνο τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του ΑΠΟΕΛ, τη δημόσια υγεία, την υγεία όλων στην Ομόνοια, αλλά και την αγωνιστική πορεία των «πρασίνων».

Οι «πράσινοι» παρουσιάζονται έντονοι στην επιστολή τους και ζητούν όπως η ΚΟΠ επιβάλει τις προβλεπόμενες ποινές σε περιπτώσεις παραβίασης πρωτοκόλλων. Μάλιστα, η Ομόνοια προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω καθώς ενημέρωσε και το Υπουργείο Υγείας για όλα όσα αναφέρει στην επιστολή της και ζητά όπως προχωρήσει και αυτό σε άμεσες ενέργειες.

Autoremarketing

Bet on Alfa