ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦτιαγμένη για τέτοια ματς

Φτιαγμένη για τέτοια ματς

Ντέρμπι έχει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ε, και; Είναι από τα παιχνίδια που την εξιτάρουν, που αρέσουν στους ποδοσφαιριστές της και το επιβεβαιώνουν με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Αύριο θα θελήσουν να το κάνουν για άλλη μια φορά, έχοντας για αντίπαλό τους την Ανόρθωση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στα καλύτερά της και έχει ως στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί και να κλείσει το 2020 με τον καλύτερο τρόπο.

Bet on Alfa

Η ποιότητα, η εμπειρία, ο χαρακτήρας και το μέταλλο αυτής της ομάδας, της επιτρέπουν να βγάζουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα ντέρμπι. Με τον Μπεργκ στον πάγκο της, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και τις λύσεις και τον τρόπο να παίζει καλά στα μεγάλα ματς και να παίρνει αυτό που θέλει. Γι’ αυτό και στο αυριανό ματς θα θελήσει να επιβεβαιώσει τις δυνατότητές της και την αποφασιστικότητά της να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο πρωταθλήματος.

Παρά τις σημαντικές και πάλι απουσίες, ο Μπεργκ έχει επιλογές για να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο. Δεν υπολογίζει τους Φαμπιάνο, Κυριακίδη, Λούφτνερ, Ντούρις και κατά πάσα πιθανότητα τον Μαυρία. Αντιθέτως, ο Τζιωνής που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο ματς με την Καρμιώτισσα αναμένεται να είναι στην αποστολή. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Τώρα που η ομάδα βρήκε συνοχή και ρυθμό, δεν βλέπει τον λόγο ο Μπεργκ να αλλάξει πολλά.

Autoremarketing

Bet on Alfa