ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗTo VAR και τα χτυπήματα στον Ασάντε

To VAR και τα χτυπήματα στον Ασάντε

Για 2ο συνεχόμενο ντέρμπι ο Ερνεστ Ασάντε δέχτηκε σκληρά χτυπήματα από αντίπαλους ποδοσφαιριστές τα οποία έμειναν ατιμώρητα τόσο από τον Τιμόθεο Χριστοφή (κόντρα στον Απόλλωνα), όσο και από τον Βασίλη Δημητρίου (κόντρα στην ΑΕΛ). Αυτό που ξενίζει περισσότερο είναι πως και στις δύο περιπτώσεις οι διαιτητές δεν πήραν οδηγίες από τους διαιτητές του VAR να πάνε να κοιτάξουν τα monitors του συστήματος. Eιδικά προχθές στην Λεμεσό όταν ο ποδοσφαιριστής μας δέχτηκε πάτημα στο κεφάλι περιμέναμε διαφορετική αντιμετώπιση από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Bet on Alfa

Ο ποδσοφαιριστής της ομάδας μας σχεδόν σε κάθε αγώνα της ομάδας μας δέχεται σκληρά χτυπήματα, είτε εκτός φάσης, είτε λόγω της ταχυτήτας του που αναγκάζει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές να τον σταματήσουν διαφορετικά.

Αν οι Κύπριοι διαιτητές σέβονται τους εαυτούς επιβάλλεται να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το σκηνικό που παρακολουθούμε και επιτέλους να αξιοποιήσουν το VAR σωστά. Να μην ξεχνάνε πως μένουν εκτεθειμένοι πλέον με τις αποφάσεις που παίρνουν και προσβάλλουν πρώτα και κύρια τους εαυτούς τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa