ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ απώλειες δεν ήταν θέμα σκοραρίσματος αλλά δημιουργικότητας

Η απώλειες δεν ήταν θέμα σκοραρίσματος αλλά δημιουργικότητας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται πως ακόμη έχει κάποια θεματάκια κόντρα σε κλειστές άμυνες. Μπορεί να μην είναι στο βαθμό που αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο όμως δεν παύει από το να υφίσταται ένα μπλοκάρισμα κόντρα σε κλειστές άμυνες. Βέβαια η διαφορά του παιχνιδιού με ΕΝΠ και αυτού με Ολυμπιακού, ηταν εμφανέστατη και σε αυτή θα επικεντρωθούμε.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο με το σκοράρισμα δείχνει να το έλυσε μετά και την εφαρμογή πλάνου με Ασάντε κορυφή. Επίσης τα πρώτα σημάδια Τσέποβιτς είναι εξίσου ενθαρρυντικά σε αυτή την κατεύθυνση.

Τι έφταιξε όμως για το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό; Ξεκάθαρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ανούσια κατοχή μπάλας με απειροελάχιστες τελικές στο στόχο… Συγκεκριμένα σε 90 λεπτά έφτιαξε 8 τελικές και μόλις οι 3 στο στόχο! Κόντρα στην ΕΝΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε 17 τελικές και 11 στο στόχο! Η διαφορά είναι ασύγκριτη και τα στατιστικά είναι εκεί για να τα ερμηνεύουμε σωστά. Το πρόβλημα ήταν η δημιουργικότητα στο παιχνίδι με Ολυμπιακό και όταν δεν φτιάχνεις φάσεις τότε πως να μπει το γκολ. Σε αυτό τον τομέα πρέπει να δουλέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι την Παρασκευή και το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα, που λίγο πολύ θα είναι πανομοιότυπου χαρακτήρα με αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό!

Autoremarketing

Bet on Alfa