ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα τρία από τα τέσσερα στη Λευκωσία

Τα τρία από τα τέσσερα στη Λευκωσία

 Ο Χριστουγεννιάτικος λαχνός της ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα και ΟΝLINE – Aγοράστε τον ΤΩΡΑ

Bet on Alfa

Τέσσερις αγωνιστικές υπολείπονται για την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δίνει τους τρεις από τους τέσσερις αγώνες στη Λευκωσία. Συγκεκριμένα, την προσεχή Παρασκευή θα αναμετρηθεί με τη Δόξα στο Μακάρειο. Εκτός έδρας αγώνας αλλά δεν θα βγει από τη Λευκωσία. Ακολούθως θα υποδεχθεί τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, μετά θα πάει στο «Αμμόχωστος» να παίξει με τον Ερμή και την τελευταία αγωνιστική θα αναμετρηθεί με τον Αποέλ ως τυπικά γηπεδούχος.

Παρόλο που οι δύο βαθμοί που χάθηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό πλήγωσαν αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ως στόχο το απόλυτο των βαθμών σε αυτή τη σειρά των αγώνων, εντούτοις εάν αξιοποιήσει το πρόγραμμά της, είναι πιθανό να εισέλθει στα πλέι οφ από θέση ισχύος. Καλείται στα προσεχή τρία ματς να μαζέψει 9 βαθμούς και να πάει με φόρα στο «αιώνιο» ντέρμπι, με το οποίο θα κλείσει η Α’ φάση του πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει το ρόστερ και τη νοοτροπία να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις και να βγαίνει πιο δυνατή. Το έκανε και στο παρελθόν. Γι’ αυτό και ο στόχος είναι η άμεση επάνοδος στις επιτυχίες, δίνοντας συνέχεια και στο αήττητο σερί της, το μεγαλύτερο από κάθε άλλη ομάδα στην τρέχουσα σεζόν. Ο Μπεργκ έχει τις επιλογές και καλείται με καλή διαχείριση, ιδιαίτερα την ώρα που εξελίσσεται ο αγώνας, να οδηγήσει την ομάδα και πάλι στην επιτυχία.

Autoremarketing

Bet on Alfa