ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα συνεχίσει να το κάνει να φαίνεται εύκολο

Να συνεχίσει να το κάνει να φαίνεται εύκολο

Παράταση στην διάθεση του Χριστουγεννιάτικου Λαχνού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – Αγοράστε τον τώρα ΟΝLINE

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε μια άνετη νίκη απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την κορυφή. Σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος το μοναδικό ζητούμενο είναι οι 3 βαθμοί και η ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο χθες, όσο και την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Δόξα τους πήρε με πολύ εύκολο τρόπο.

Ουσιαστικά η ομάδα μας χθες στις δύο από τις τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου ευτύχησε να σκοράρει και ουσιαστικά να καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι. Από την άλλη αμυντικά δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου, αφού οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνα δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ρήγματα και φτιάξουν ευκαιρίες.

Αυτό λοιπόν είναι και το ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπέργκ στα δύο τελευταία παιχνίδια της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, απέναντι σε Ερμή και Αποελ. Να πάρουν κι εκεί του ζητούμενο (που είναι οι τρείς βαθμοί) χωρίς να δώσουν κανένα δικαίωμα στον αντίπαλος. Στόχος είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία με την έναρξη των Play – Off, και η ΟΜΟΝΟΙΑ με +6 βαθμούς διασφαλίζει τουλάχιστον την 2η θέση, χωρίς να αποκλείεται ότι μπορεί να βρεθεί και στην κορυφή αν το Λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική λήξει ισόπαλο.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa