ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚόσλεϊ: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι εκεί και θα στο...

Κόσλεϊ: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι εκεί και θα στο τέλος θα το πάρει”

Ο Γιόζεφ Κόσλεϊ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και αναφέρθηκε στους συμπατριώτες του, Ντούρις-Χούμποτσαν, την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας και ασφαλώς την Ομόνοια. 

Bet on Alfa

Αρχικά, αναφέρθηκε στην παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Σλοβακίας στην Κύπρο, όπου είδε το παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Ερμή.

«Έχει ένα μήνα που προγραμμάτιζαν να έρθουν στην Κύπρο. Ήρθε ο προπονητής, ο βοηθός και ο τιμ μάνατζερ. Πέρασα τρεις μέρες μαζί τους. Πήγαν και είδαν το παιχνίδι με τον Ερμή, αλλά εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να πάω διότι μόνο δύο άτομα μπορούσαν να πάνε. Όμως, μετά συναντήθηκαν με τους Ντούρις και Χούμποτσαν και πέρασαν καλά νομίζω», είπε αρχικά και συνεχίοντας συμπλήρωσε: «Βασικά ήρθαν για το παιχνίδι με την Εθνική Κύπρου που θα γίνει τις 24 Μάρτιου. Ήρθαν να δουν τα γήπεδα. Πήγαν στο ΓΣΠ και στο Μακάρειο, για να δουν τις εγκαταστάσεις, επειδή θα έρθουν τρεις μέρες πριν το παιχνίδι και θα φύγουν μία μέρα μετά».

Για τον Χούμποτσαν και την Εθνική: «Ήταν λάθος που έφυγε ο Χούμποτσαν από την Εθνική. Δεν ήταν λάθος που επέστρεψε. Ο προηγούμενος προπονητής ήθελε να κάνει ανανέωση, αλλά δεν τα κατάφερε. Χουμπουτσαν, Σκρίτσελ και Νέμετς, ήταν μεγάλοι και είδαν ότι ο προπονητής πήγαινε περισσότερο τους μικρούς και από μόνοι τους είπαν να φύγουν».

Για την πορεία της Ομόνοιας: «Χαίρομαι που η Ομόνοια βρίσκεται εκεί, διότι πέρασε δύσκολα. Η Ομόνοια είναι ομάδα για πρωταθλητισμό και εκεί πρέπει να βρίσκεται. Νομίζω, ότι μπορεί στο τέλος να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου».

Τι ξεχωρίζει από την Ομόνοια: «Η Ομόνοια είναι ομάδα τώρα. Έχει πολύ κάλους παίκτες, αλλά πιστεύω ότι είναι ομάδα. Στην αρχή ο προπονητής έκανε πολλές αλλαγές, τώρα δεν κάνει πολλές και έχει καταλήξει σε ένα κορμό, κάτι που βοηθά την ομάδα».

Για τον Τσέποβιτς και τον Ντούρις: «Είναι καλό για την ομάδα που βρήκε τον Τσέποβιτς και βάζει γκολ. Διότι, ο Ντούρις δεν βοήθησε σε αυτό το κομμάτι. Αλλά, θεωρώ ότι ο Ντούρις θα είναι εκεί και θα είναι σημαντικός ακόμα για την Ομόνοια».

Για το αν μπορεί η Ομόνοια να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ αισιόδοξός ότι η Ομόνοια θα είναι εκεί και θα τα καταφέρει στο τέλος να πάρει τον τίτλο».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Παράξενο το ντέρμπι. Βλέπουμε τώρα που είναι το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια. Αλλά είναι ντέρμπι και δεν παίζει ρόλο η κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Το ΑΠΟΕΛ παίζει για να μπει στην εξάδα, η Ομόνοια για το πρωτάθλημα. Είναι ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς θα είναι χωρίς κόσμο. Πολύ άσχημο αυτό».

Autoremarketing

Bet on Alfa