ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα μην παίξουμε το παιχνίδι τους

Να μην παίξουμε το παιχνίδι τους

Πλέον είναι ξεκάθαρο τι προσπαθούν να πετύχουν στον Αποελ. Από το παιχνίδι πρωταθλήματος και εντεύθεν καλλιεργούν ένα κλίμα πόλωσης, ασκώντας πιέσεις προς την διαιτησία, για δήθεν άδικες αποφάσεις εναντίων τους.

Bet on Alfa

Ψες είδαμε μια ανακοίνωση επιπέδου… Αποελ. Στα πρώτα δευτερόλεπτα που πέρασαν μετά την ανάγνωση της, νιώσαμε θυμό, όμως πολύ γρήγορα πέρασε και νιώσαμε ευφορία. Θα διερωτάστε γιατί ευφορία. Η απάντηση είναι απλή. Πρακτικές σαν κι αυτές που χρησιμοποιεί ο Αποελ τώρα είναι ξεκάθαρο πως στόχο έχουν το χώσιμο των προβλημάτων τους κάτω από το χαλί, θέλοντας να μετατοπίσουν τη συζήτηση αλλού, κάτι που φαίνεται να τους γυρίζει μπούμερανγκ, αφού ούτε ο κόσμος τους δεν πείθεται.

Παράλληλα θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μην παίξετε το παιχνίδι τους και μην τους δώσετε την αφορμή που ψάχνουν για να συσπειρώσουν τον κόσμο τους. Αφήστε τους στον βούρκο που έχουν κυλήσει.

Και κάτι τελευταίο, όσο αφορά την ενορχηστρωμένη προσπάθεια που κάνετε ασκόντας πιέσεις στην διαιτησίαενόψει του επαναληπτικού, αν νομίζετε πως θα σας περάσει πλανάσθε πλάνην οικτρά.

Autoremarketing

Bet on Alfa