ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈχει την ευκαιρία να την αποτελειώσει

Έχει την ευκαιρία να την αποτελειώσει

Με το πέρας της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ, δημιουργήθηκαν νέα βαθμολογικά δεδομένα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τη νίκη της διατηρήθηκε στην κορυφή, στη 2η θέση παραμένει η ΑΕΛ με τη διαφορά να παραμένει στον ένα βαθμό. Ωστόσο, η απόσταση από την 3η και 4η θέση αυξήθηκε. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο +4 από τον Απόλλωνα και στο +7 από την Ανόρθωση.

Bet on Alfa

Η διαφορά από την Ανόρθωση κρίνεται σημαντική. Μάλιστα, είναι η επόμενη αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΓΣΠ, το προσεχές Σάββατο. Δίνεται η ευκαιρία στον Μπεργκ και τους παίκτες του να φθάσουν σε άλλη μια νίκη και ουσιαστικά να αποτελειώσουν την Ανόρθωση αφού η διαφορά θα εκτοξευθεί στους 10 βαθμούς. Την ίδια ώρα θα αναμετρηθούν Απόλλων και ΑΕΛ και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα επωφεληθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, που μετρά 17 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα έχοντας απολογισμό 13 νίκες και 4 ισοπαλίες, βαδίζει αποφασισμένη για τον τίτλο. Είναι στα πόδια της και με τη σταθερότητα που τη διακατέχει, τη γρανιτένια άμυνα και την ποιότητά της, είναι σε θέση να υλοποιήσει το στόχο της. Σεμνά και ταπεινά όπως πάντα αλλά με την ίδια αποφασιστικότητα, η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει και μπορεί να χτυπήσει κάθε παιχνίδι, κάθε αντίπαλο είτε εντός είτε εκτός και να στεφθεί πρωταθλήτρια!

Autoremarketing

Bet on Alfa