ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ ατάκα όλο νόημα του Παπασταύρου

Η ατάκα όλο νόημα του Παπασταύρου

Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις και κυρίως τον κόσμο της ομάδας. Δεν μιλά συχνά αλλά όταν το κάνει, με όσα λέει και ιδιαίτερα με τη σοβαρότητα που τον διακατέχει όλο και αυξάνει την εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό του. Είπε πολλά και ενδιαφέροντα ο διοικητικός ηγέτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Όσον αφορά στο μέλλον της ομάδας και τι προσδοκεί ο ίδιος, κρατήσαμε την ατάκα όλο νόημα. Ποια είναι αυτή; «Όταν έχεις κάτι που δουλεύει σωστά δεν θέλεις να το αλλάξεις». Ακριβώς αυτό είναι. Η αναφορά του ήταν σε ερώτηση τι γίνεται και με το κεφάλαιο ανανέωσης του συμβολαίου του Νεόφυτου Λάρκου αφού προηγουμένως είχε πει ότι «έμειναν οι υπογραφές με τον Μπεργκ». Ξεκάθαρη η πρόθεση του Παπασταύρου αλλά και της διοίκησης γενικότερα να συνεχίσει την πετυχημένη συνταγή, προσδοκώντας σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε σε στέρεα καλούπια και ο στόχος του προέδρου είναι να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται συνεχώς. Με αυτό τον τρόπο θα καθιερωθεί ως πρωταγωνίστρια και θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει τίτλους, θα διακρίνεται στην Ευρώπη. Εφόσον κλείσουν τα κεφάλαια προπονητής και αθλητικός διευθυντής από τώρα, τότε θα μπορέσει η διοίκηση σε συνεργασία μαζί τους να σχεδιάσουν την ομάδα της νέας περιόδου σε συνδυασμό με την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Autoremarketing

Bet on Alfa