ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ παρουσία του στην Κύπρο κλείνει τα "ανοικτά κεφάλαια"...

Η παρουσία του στην Κύπρο κλείνει τα “ανοικτά κεφάλαια”…

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας Σταύρο Παπασταύρου βρίσκεται στην Κύπρο από την προηγούμενη Κυριακή. Η παρουσία του στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο έχει διπλή σημασία για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Ο Πρόεδρος είναι εδώ αρχικά σε αυτή την κρίσιμη καμπή για να δώσει εκείνη την έξτρα ώθηση στην ομάδα σε αυτό το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που δίνει. Σε δεύτερο στάδιο ο Πρόεδρος δουλεύει καθημερινά και ασταμάτητα για να κλείσουν κάποια μεγάλα “ανοικτά κεφάλαια” που υπάρχουν στην ομάδα και αφορούν ΚΟΠ και ανανεώσεις συμβολαίων.

Ήδη σήμερα είχαμε την επίσημη ανακοίνωση για συμφωνία διακανονισμού με την ΑΕΚ για τα ποσά που αναλογούν σε σχέση με τη συμφωνία που έγινε μεταξύ των ομάδων που βγήκαν Ευρώπη πέρσι και των δύο ομάδων που δεν είχαν δικαίωμα να διεκδικήσουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο λόγω διακοπής πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Πρόεδρος έχει στην ημερήσια διάταξη και τα κεφάλαια ανανέωσης του συμβολαίου Μπεργκ, Λάρκου αλλά και συμβολαίων παικτών που τελειώνουν με το τέλος αυτής της σεζόν.

“Ανοικτά κεφάλαια” θεωρούνται και όσα αφορούν την τροχιοδρόμηση της έναρξης εργασιών για την ολική αναμόρφωση του Ηλίας Πούλλος αλλά και όσα αφορούν τις καταγγελίες του στην Επιτροπή Δεοντολογίας και όσα κατέθεσε στο Χάρη Σαββίδη.

Πιθανολογούμε πως πριν την αναχώρηση του και επιστροφή στην Αμερική θα έχουμε και άλλες σημαντικές επίσημες ανακοινώσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa