ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο αήττητο σερί, το +7 και η πίεση στους...

Το αήττητο σερί, το +7 και η πίεση στους αντιπάλους της

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την τεράστια επιτυχία στο Τσίρειο επί της ΑΕΛ, η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ (19:00). Θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, αυξάνοντας το αήττητο σερί της σε 20 αγώνες και παράλληλα αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες της στους 7 βαθμούς. Με αυτό τον τρόπο θα τους βάλει ακόμη μεγαλύτερη πίεση αφού ΑΕΛ και Απόλλων αγωνίζονται την Κυριακή με Ανόρθωση και Ολυμπιακό αντίστοιχα, εκτός έδρας.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε και στο Τσίρειο ότι, είναι αποφασισμένη για τον φετινό τίτλο. Έχει την ομάδα και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να σηκώσει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας. Αυτό θα επιτευχθεί εφόσον συνεχίσει μέχρι τέλους με την ίδια αποφασιστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Είναι στο σωστό δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αφήσει αυτή την τεράστια ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η προετοιμασία, λοιπόν, για το αυριανό παιχνίδι ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Μπεργκ δεν υπολογίζει μόνο τον Ντούρις που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Έχει δηλαδή και πάλι πλειάδα επιλογών για να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φθάσει σε άλλη μια επιτυχία. Πιθανό να θελήσει να προβεί σε 1-2 αλλαγές, με σκοπό να διαχειριστεί το ρόστερ.

Autoremarketing

Bet on Alfa