ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε τον Μπέργκ και τ’ άλλα παιδιά…

Με τον Μπέργκ και τ’ άλλα παιδιά…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βαδίζει ως το φαβορί για τον τίτλο. Η διαφορά των τεσσάρων βαθμών αλλά και η σταθερότητα, η ποιότητα και γενικά η παρουσία της στην τρέχουσα σεζόν, αναπόφευκτα την χρίζουν ως το φαβορί. Απομένει να συνεχίσει το ίδιο μέχρι τέλους και να σηκώσει την κούπα της πρωταθλήτριας!

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν την επόμενη μέρα. Η νέα σεζόν θα πρέπει να βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμασμένη και έτοιμοι να προσθέσει άλλο ένα λιθαράκι, που θα της επιτρέψει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδό της και να δώσει συνέχεια στις διακρίσεις.

Ήδη, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος και επιβεβαίωσε ο προπονητής, η συνεργασία τους θα συνεχιστεί τουλάχιστον και για την επόμενη σεζόν. Απόλυτη ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές και δεν υπήρχε λόγος μη συνέχισης της συνεργασίας. Απομένουν οι υπογραφές, που είναι θέμα χρόνου. Μόλις ετοιμαστούν τα συμβόλαια, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η παραμονή Μπεργκ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Την ίδια ώρα, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και οι Λάρκου και Ταραπουλούζης. Είναι έτοιμοι κι αυτοί να συμφωνήσουν με το σύλλογο και η πετυχημένη τριάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «Ηλίας Πούλλος», με στόχο το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σύντομα, λοιπόν, βάσει των συζητήσεων και των εξελίξεων, θα κληθούν κι αυτοί όπως και ο προπονητής να υπογράψουν νέο συμβόλαιο. Και τότε θα αρχίσουν μαζί το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa