ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ ένας τίτλος μετά τον άλλο, ακολουθεί η ποδοσφαιρική...

Ο ένας τίτλος μετά τον άλλο, ακολουθεί η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σαρώνει τίτλους παντού! Πρωτάθλημα στο βόλεϊ (αήττητη), κύπελλο στο φούτσαλ (ενώ το πρωτάθλημα χάθηκε στη διαφορά τερμάτων), παίρνει σειρά η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι επιτυχίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ έρχονται η μια μετά την άλλη, γεγονός που χαροποιεί τον κόσμο της. Τι σημαίνει αυτό; Σωστή και οργανωμένη δουλειά από όσους θυσιάζουν χρόνο και χρήμα για να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή.

Bet on Alfa

Η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην κορυφή και τρέχει για τον τίτλο, που της έλειψε τα τελευταία 11 χρόνια. Πέρσι και πάλι ήταν στην κορυφή αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού της στέρησε το δικαίωμα να σηκώσει το τρόπαιο. Φέτος, όμως, δεν την σταματά κανένας. Είναι αποφασισμένη να πετύχει τον στόχο της. Γιατί είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!

Το γεγονός ότι, τόσο πέρσι όσο και φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην πρωτοπορία, φανερώνει τη σταθερότητα και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται την τελευταία διετία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σωστή λειτουργία, εξαιρετικός προπονητής, σπουδαίοι παίκτες, μεγάλη ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει όλα τα στοιχεία για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Άλλωστε, αυτή με τα αποτελέσματα και την πορεία της, ετοιμάζει το έδαφος για τον τίτλο. Τι απομένει; Να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα τελευταία έξι ματς και να το σηκώσει!

Ο Πράσινος Λαός δεν μπορεί να περιμένει. Το έχει μεγάλη ανάγκη και αναμένει την ώρα και τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κλειδώσει τον τίτλο και μαθηματικά, με την ευχή να είναι το συντομότερο, για να βγει στους δρόμους. Αυτός ο ΛΑΟΣ έχει ανάγκη αυτό τον τίτλο, του αξίζει και είναι η ώρα για να φωνάξει δυνατά «ΟΜΟΝΟΙΑ – ΛΑΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!».

Autoremarketing

Bet on Alfa