ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛύγισε στο 92' με τις ευλογίες του Ιταλού

Λύγισε στο 92′ με τις ευλογίες του Ιταλού

Την ήττα μετά από 20 αγώνες στο πρωτάθλημα δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 92ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Μπένσοπ σε μία φάση που προήλθε από σέντρα εντός περιοχής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μέτρια εμφάνιση σήμερα, όμως το χεράκι του για την ήττα έβαλε και ο Ιταλός διαιτητής που απέβαλε εντελώς αδικαιολόγητα με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 83′ τον καλύτερο παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τόμας Χουμποτσάν.

Bet on Alfa

Η κατοχή της μπάλας ήταν εναλλασσόμενη καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει κάποια καλά σημεία και κάποιες κλασικές, όμως συνολικά κινήθηκε στη μετριότητα η απόδοση μας. Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας είχε την κατοχή και δύο πολύ καλά δεκάλεπτα. Το τελευταίο του πρώτου ημιχρόνου και το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα μετά την αποβολή Χουμποτσάν.

Δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε τη φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την τελική έκβαση. Ο Ιταλός διαιτητής ακόμη και αν ξεγελάστηκε στη φάση με το Χουμποτσάν και έδειξε την κόκκινη, τουλάχιστον όφειλε να πάει στο  VAR και να την επανεξετάσει. Φέρει βαρύτατη ευθύνη για τη φάση.

Μετά την κόκκινη έγιναν κάποιες κινήσεις διαφύλαξης της άμυνας μας με αλλαγή του Παπουλή (που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα) και του Λοίζου, όμως η ψυχολογία πέρασε με το μέρος του αντιπάλου που κατάφερε με σέντρα στην περιοχή και κεφαλιά του Μπένσοπ στο 92΄να φύγει με το τρίποντο.

Autoremarketing

Bet on Alfa