ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπαναλαμβάνοντας εαυτόν… στέφεται πρωταθλήτρια!

Επαναλαμβάνοντας εαυτόν… στέφεται πρωταθλήτρια!

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος της σεζόν και η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατά την τύχη της στα χέρια της. Είναι πρώτη και εφόσον κερδίσει τα παιχνίδια που υπολείπονται, θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Από την ίδια εξαρτάται και έδειξε έως τώρα πως, έχει και τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα να πετύχει τον στόχο της.

Bet on Alfa

Απλώς να σημειώσουμε πως, κόντρα στους αντιπάλους που θα κληθεί να αγωνιστεί μέχρι το τέλος, εάν επαναλάβει εαυτόν θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Τι εννοούμε; Εάν πάρει τα αποτελέσματα που πήρε και στην Α’ φάση απέναντι στους αντιπάλους αυτούς, στην ίδια έδρα, τότε θα πετύχει τον στόχο της.

Κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με την οποία θα αναμετρηθεί την προσεχή αγωνιστική, εξήλθε ισόπαλη 1-1. Παρόλο που ο στόχος θα είναι η νίκη, ακόμη και με ισοπαλία η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα ανησυχεί εφόσον κερδίσει τα επόμενα τρία ματς όπως έκανε και στην Α’ φάση. Στη συνέχεια θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, μετά θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα. Με τρία τρίποντα θα είναι πρωταθλήτρια.

Για την ώρα, όμως, αυτό που προέχει είναι το ντέρμπι με την Ανόρθωση το Σάββατο. Με «διπλό», η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει άλλο ένα και αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Ο Μπεργκ προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς να υπολογίζει τον μεγάλο άτυχο, Ερνέστ Ασάντε, τους τιμωρημένους Χούμποτσαν και Ντούρις και τον τραυματία Κίκο. 

Autoremarketing

Bet on Alfa