ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔύο μέτρα και δύο σταθμά... Γιατί όχι Green pass...

Δύο μέτρα και δύο σταθμά… Γιατί όχι Green pass και στο γήπεδο;

Για το πόσο τραγική διαχείριση της πανδημίας έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση εδώ και ένα χρόνο δεν χρειάζεται καν να κάνουμε αναφορά. Από εκεί και πέρα από τη Δευτέρα μπαίνουμε ξανά σε τρίτο κύκλο σκληρού λοκτάουν, με εξαιρέσεις βέβαια όπως πάντα προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.

Bet on Alfa

Τη στιγμή που τα νοσοκομεία της χώρας δίνουν άνιση μάχη να κρατηθούν, οι κυβερνώντες ερμηνεύουν όπως τους βολεύουν τις ενδείξεις των επιδημιολόγων και με την προσφιλή τους τακτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών εφαρμόζουν ξαναζεσταμένα μέτρα που για τα δεδομένα της Κύπρου φάνηκε ότι δεν δουλεύουν… ΟΛΟΙ οι ειδικοί λένε πως η λύση είναι ο μαζικός εμβολιασμός, η Ε.Ε έδωσε άδεια στα κράτη μέλη και για ιδιωτική αγορά εμβολίων και όμως οι δικοί μας αρνούνται να αγοράσουν επιπλέον ποσότητες. Δε μας έφτανε αυτό, τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ δαιμονοποίησαν ακόμα ένα ισχυρό εμβόλιο, αυτό της AstraZeneca που είναι ήδη στα χέρια μας και έμεινε κατά χιλιάδες αδιάθετο στις αποθήκες. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το γεγονός πως τρέχουν και δε φτάνουν να το μοιράσουν στους προσωπικούς γιατρούς για να το βάλουν στους ασθενείς τους πριν την ημερομηνία λήξης τους.

Δεν θα κάνουμε τους ειδικούς εμείς σαν αθλητική ιστοσελίδα αλλά θα αρκεστούμε μόνο στο γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι χθες. Με θρασύτητα εγκληματική είδαμε τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου να ανακοινώνει πως δε θα εφαρμόσει το μέτρο του εκκλησιασμού χωρίς την παρουσία κόσμου τη Μεγάλη Εβδομάδα και ότι αν έχουν τα κότσια οι κυβερνώντες ας κινηθούν δικαστικά εναντίων της Εκκλησίας… Ποια ήταν η απάντηση της Κυβέρνησης σε αυτό;;; Εκκλησιασμός 50 ατόμων με πιστοποιητικό εμβολιασμού… Ξεκάθαρη δηλαδή υποταγή στην απειλή του Αρχιεπισκόπου. Δεν είναι προκλητικό αυτό κύριοι;;; Δηλαδή όποιος θέλει να καταπατά τα μέτρα και να βολεύεται μετά εν μέσω απειλών;;;

Αυτό το περιβόητο green pass που θα ισχύσει μετά το λοκταουν είναι άλλη μία σκέψη για γέλοια. Ο επισκέπτης σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους θα πρέπει να έχει στην κατοχή του rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή να έχει εμβολιασθεί τουλάχιστον με την 1η δόση και να έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες ή να έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 3 (τρεις) μήνες. Να δούμε σε αυτό το κράτος ποιος θα στέκεται σε cafe, supermarket, χώρους εστίασης και εκκλησίες να τσεκάρει το green pass. Έχει χαθεί η μπάλα εντελώς, αλλά εμείς θα το πάρουμε ένα βήμα παρακάτω…

Γιατί δηλαδή να μη βλέπουμε και ποδόσφαιρο ζωντανά στο γήπεδο με green pass; Δώστε μας κίνητρο κύριοι… Και μην μας πείτε ότι υπάρχει ιατρική εξήγηση για την παρουσία σε καφετέρια, χώρο εστίασης και όπου δήποτε αλλού αλλά όχι γήπεδο διότι θα είστε απλά γελοίοι.

Εμείς καλούμε από εδώ και την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ να απαιτήσει (όχι με απειλές όπως τον Αρχιεπίσκοπο) αλλά με επίσημη πρόταση την παρουσία στο γήπεδο με green pass. Να γίνει άμεσα και να δημοσιοποιηθεί η απάντηση τόσο του Υπουργού Υγείας όσο και της ΚΟΠ!

Autoremarketing

Bet on Alfa