ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα πρώτα 90 από τα 270 λεπτά για τον...

Τα πρώτα 90 από τα 270 λεπτά για τον τίτλο

Τρία ματς, τρία 90λεπτα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Απόψε, στις 19:30, υποδέχεται την ΑΕΛ στον πρώτο από τους τρεις «τελικούς». Δίνει τα πρώτα 90 από τα 270 λεπτά που τη χωρίζουν από τον στόχο της. Με το πέρας του σημερινού ντέρμπι, το οποίο επιβάλλεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίσει, θα μπορεί να γίνει λόγος για 180 λεπτά μακριά από τον τίτλο.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, με τη δύναμη της έδρας, το φετινό αήττητο στο ΓΣΠ και τη θετική παράδοση απέναντι στην ΑΕΛ, θα θελήσει να φθάσει σε άλλη μια επιτυχία, να κάνει άλλο ένα βήμα για τον στόχο της. Σε τρία ματς φέτος απέναντι στη σημερινή αντίπαλό της, πέτυχε δύο νίκες και το άλλο ματς τελείωσε ισόπαλο. Η τρίτη νίκη χάθηκε στις καθυστερήσεις. Σήμερα, λοιπόν, η ομάδα του Μπεργκ θα ψάξει την τρίτη φετινή επιτυχία επί της ΑΕΛ, επιβεβαιώνοντας και την ανωτερότητά της.

Αυτό που θα επιδιώξει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι, να επιβληθεί από την αρχή και αν είναι δυνατόν να πάρει νωρίς το προβάδισμα. Να μη δώσει δικαιώματα. Με την ποιότητά της, την υπομονή και την αποφασιστικότητά της, να φθάσει σε άλλη μια επιτυχία. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Τέτοιο μπορεί να γίνει εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει αυτά που πρέπει. Επιστρέφουν οι Χούμποτσαν και Ντούρις, με τον πρώτο να διεκδικεί εκ νέου τη θέση στα στόπερ αντί του Λανγκ. Εάν την πάρει τελικά, εκτός απροόπτου θα είναι και το μοναδικό νέο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι.

Autoremarketing

Bet on Alfa