ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆρωμα και χάδι τίτλου...

Άρωμα και χάδι τίτλου…

Το χθεσινό παιχνίδι μας έφερε μνήμες παλαιότερων χρόνων και συγκεκριμένα αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικούσε το πρωτάθλημα και με μεγάλες νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές το κατακτούσε. Γενικότερα η φετινή χρονιά έχει αρκετά κοινά με την ακριβώς πριν 20 χρόνια σεζόν,2000-01, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχε μείνει βαθμούς πίσω από την κορυφή με την βαθμολογία να την δείχνει στην 7η θέση. Οι πράσινοι μ’ένα τρελό comeback τελικά κατέκτησαν τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική με νίκη επί του Άρη Λεμεσού με 4-1.

Bet on Alfa

Μέσα σε όλες τις θύμησες, μας ήρθε στο μυαλό και η χαρακτηριστική ατάκα του Σάββα Κοσιάρη στο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωσης στην 24η αγωνιστική της συγκεκριμένης σεζόν,2000-2001, όταν ο Ράινερ Ράουφμαν έκανε το 2-0, “άρωμα και χάδι τίτλου αυτό το προβάδισμα”.

Η νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, έφερε την ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη πιο κοντά στον τίτλο και το νιώθουμε όσο ποτέ άλλωτε. Απομένουν δύο τελικοί και πάμε να τους κατακτήσουμε, ώστε το χάδι να γίνει άγγιγμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa