ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓια κοιτάξτε ποιοι ζητούν παραδειγματική τιμωρία...

Για κοιτάξτε ποιοι ζητούν παραδειγματική τιμωρία…

Όσο και να θέλει κάποιος να μας πείσει πως η ΑΕΛ θυμήθηκε ψες την αθλητοπρέπεια και τις αξίες για κάποιον άλλο λόγο πέραν του να βρει μια καλή δικαιολογία στον κόσμο της για να μετατοπίσει την συζήτηση από την αγωνιστική της αποτυχία, τότε πλανάται…

Bet on Alfa

Τρανή απόδειξη και η σημερινή άθλια ανακοίνωση τους με ξεκάθαρη προσπάθεια να επικεντρωθούν στη σύσταση της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (λες και αυτοί δεν είναι εταιρεία), διότι έτσι νομίζουν πως θα προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα. Ακόμη και σε αυτό κάνουν λάθος.

Σιγά που η έγνοια της κομπλεξικής επίσημης φετινής ΑΕΛ θα ήταν ο αλληλοσεβασμός και η αθλητοπρέπεια… που με θράσος χιλίων πιθήκων ζητούν από την ΚΟΠ τιμωρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη Βουγιουκλάκη. Ποιοι;;; Η ΑΕΛ που δεν έμειναν ύβρεις που δεν ξεστόμισε κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέτος… Η ΑΕΛ που δεν είχε το θάρρος να ζητήσει ένα συγγνώμη για το δολοφόνο Σάντος, τον οποίο μάλιστα την επόμενη ημέρα του πατήματος του λαιμού του Λοίζου τον έβαλαν τιμητικά να παραδώσει και δώρο λαχνού σε φίλαθλο της ΑΕΛ.

Για να σοβαρευτούμε λίγο κύριοι… Η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και ένα χρόνο κρατάει το επίπεδο και δεν απάντησε ποτέ εκτός γηπέδου στα προβληματικά και κομπλεξικά όντα που απαρτίζουν τη διοίκηση της ΑΕΛ, από τους οποίους ακούσαμε τα πάντα λες και τους έδωσε κάποιος το δικαίωμα… Μετά από 4 παιχνίδια και τρεις ΚΑΘΑΡΕΣ νίκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η απάντηση ήρθε με ένα πείραγμα με τραγούδι… Ουδέν μεμπτόν!

Autoremarketing

Bet on Alfa