ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπό τη μια η ποιότητα και από την άλλη...

Από τη μια η ποιότητα και από την άλλη το βάθος

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον όταν μιλάνε οι αριθμοί και η εικόνα μιας ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην κορυφή γιατί είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, η πιο σταθερή, ποιοτική, παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο. Πανάξια στην πρωτοπορία και απομένει να πετύχει άλλες δύο νίκες και να στεφθεί πρωταθλήτρια. Λέμε δύο νίκες παρόλο που και με δύο ισοπαλίες θα πετύχει και πάλι τον στόχο της, ωστόσο μια μεγάλη ομάδα παίζει πάντα για τη νίκη.

Bet on Alfa

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ επιβεβαιώθηκε και πάλι ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και την ποιότητα και το βάθος. Από τη μια ήταν ο Μποτεάκ που με το εξαιρετικό γκολ του έδειξε τη μεγάλη κλάση του και από την άλλη ο Τζιωνής, με το επίσης ωραίο γκολ του, ήλθε να φωνάξει εκ νέου για το βάθος της ομάδας. Το να έρχεται ποδοσφαιριστής από τον πάγκο, να σκοράρει και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του, είναι σπουδαίο ατού. Επίσης και ο Μποτεάκ για μεγάλο διάστημα ήταν στον πάγκο αλλά τώρα που τον χρειάστηκε η ομάδα δείχνει απόλυτη ετοιμότητα, κάνει τη διαφορά προς όφελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Γάλλος άσος απουσίαζε από το αρχικό σχήμα αφού ο Λοΐζου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Ως επαγγελματίας έκανε υπομονή, πήρε εκ νέου την ευκαιρία και έδειξε πως ήταν έτοιμος για την επάνοδό του στην ενδεκάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και την ποιότητα και το βάθος για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Από αυτήν εξαρτάται!

Autoremarketing

Bet on Alfa