ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαζάνι που βράζει ο ΛΑΟΣ που οργανώνεται... Προς απόρριψη...

Καζάνι που βράζει ο ΛΑΟΣ που οργανώνεται… Προς απόρριψη το αίτημα

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κάνουν λόγο πως το αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για παρουσία κόσμου στη φιέστα τίτλου τη Δευτέρα με επίδειξη Coronapass οδεύει προς απόρριψη από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ιδιαίτερα από τον Αποελίστα Υπουργό Υγείας. Αν αυτή είναι η οριστική απόφαση, τότε ξεκάθαρα πρόκειται για μία πολιτική θέση χωρίς καμία επιδημιολογική εξήγηση.

Bet on Alfa

Προκαλούμε την επιδημιολογική ομάδα να βγει και να τοποθετηθεί για ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Τι θα αλλάξει 5 μέρες μετά στον τελικό Κυπέλλου;

Ο ΛΑΟΣ προφανώς και έχει ήδη πάρει την πληροφορία για την πιθανή απόρριψη του αιτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από χθες κιόλας που ο Αποελίστας Υπουργός Υγείας προέβει στην άτολμη τοποθέτηση του για το συγκεκριμένο, οι πληροφορίες που καταυθάνουν στην ιστοσελίδα μας κάνουν λόγο για ένα ΛΑΟ που “βράζει” κυριολεκτικά και που οργανώνεται από όλες τις επαρχίες για τη μαζικότερη φιέστα τίτλου που έγινε ποτέ στη Λευκωσία!

Δυστυχώς αν η απόφαση οριστικά είναι η απόρριψη του αιτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τότε θα πρόκειται για άλλη μία ετσιθελική απόφαση επιβολής από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη που προκαλεί με εκτροχιασμό της κατάστασης και την ευθύνη σίγουρα δεν θα την έχει ο ΛΑΟΣ, που είναι διατεθιμένος και θα προχωρήσει και σε μαζικά rapid test προκειμένου να πανηγυρίσει με τη ψυχή του.

Autoremarketing

Bet on Alfa