ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗChampions League... ξαναερχόμαστε! (όλες οι λεπτομέρειες)

Champions League… ξαναερχόμαστε! (όλες οι λεπτομέρειες)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι η μοναδική εκρπόσωπος της Κύπρου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η ομάδα μας ξεκινάει από το δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λινγκ και θα βρίσκεται στο γκρουπ των αδυνάτων.

Bet on Alfa

Στους ομίλους της διοργάνωσης συμμετέχουν 32 ομάδες εκ των οποίων οι 26 είναι απευθείας από τα πρωταθλήματα τους ενώ 6 ομάδες θα εξασφαλίσουν θέση μέσω των προκριματικών. Ανάμεσα σε αυτές που θα προκριθούν απευθείας από τα διάφορα πρωταθλήματα, έξι θα βρεθούν στον πρώτο γκρουπ των ισχυρών για την κλήρωση: οι νικητές των Premier League, LaLiga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga και της πορτογαλικής Primeira Liga, μαζί με τους κατόχους του Champions League και του Europa League.

Η κατάσταση ανά χώρα:

Ισπανία (4 ομάδες): Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Σεβίλη, Υποψήφια η Βιγιαρεάλ που παίζει στον τελικό του Europa League (26/5)

Αγγλία (4): Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υποψήφιες: Λέστερ, Τσέλσι (επίσης παίζει και στον τελικό του Champions League), Γουέστ Χαμ, Λίβερπουλ, Τότεναμ

Γερμανία (4): Μπάγερν, Λειψία. Υποψήφιες: Βόλσφμπουργκ, Ντόρτμουντ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Ιταλία (4): Ιντερ. Υποψήφιες: Αταλάντα, Μίλαν, Νάπολι, Γιουβέντους, Λάτσιο

Γαλλία (2): Υποψήφιες: Λιλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Λιόν

Πορτογαλία (2): Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Υποψήφιες: Πόρτο, Μπενφίκα

Ρωσία (1): Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Βέλγιο (1): Υποψήφιες: Μπριζ, Γκενκ

Ουκρανία (1): Ντιναμό Κιέβου

Ολλανδία (1): Αγιαξ

Όπως είπαμε και προηγουμένως η ομάδα μας θα βρίσκεται στους αδύναμους τους β΄ προκριματικού και για την ώρα γνωρίζουμε έξι πιθανούς αντιπάλους, ενώ στην πορεία θα προκύψουν άλλοι τέσσερις (σύνολο δέκα).
Για την ώρα λοιπόν πιθανοί αντίπαλοι της OMONOIAΣ είναι οι Σλάβια Πράγας, Ολυμπιακός Πειραιώς, Γιανγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας,  Μάλμε και Λουντογκόρετς.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των προκριματικών είναι οι εξής:

20/21 και 27/28 Ιουλίου 2021: Β΄ προκριματικός γύρος

3/4 και 10 Αυγούστου 2021: Γ΄ προκριματικός γύρος

17/18 και 24/25 Αυγούστου 2021: Πλέι οφ

Autoremarketing

Bet on Alfa