ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑποκλειστική συνέντευξη Μαρίνου Τζιωνή στο ΟΜΟΝΟΙΑ24

Αποκλειστική συνέντευξη Μαρίνου Τζιωνή στο ΟΜΟΝΟΙΑ24

Ο ταλαντούχος παίκτης της ομάδας μας Μαρίνος Τζιωνής παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ιστοσελίδα μας.

Bet on Alfa

Διαβάστε πιο κάτω ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η τιτάνια προσπάθεια που ξεκινήσατε από την αρχή της χρονιάς φέτος με αποτέλεσμα να υλοποιήσετε τους στόχους που θέσατε ως ομάδα από το καλοκαίρι, που ήταν η είσοδος σε Ευρωπαϊκό όμιλο αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να μας πεις Μαρίνο, ποια είναι τα συναισθήματα σου ως ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της προσπάθειας.

Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας που πέτυχε όλες αυτές τις επιτυχίες. Από την αρχή της σεζόν ξεκινήσαμε δυνατά και καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και κλείσαμε την χρονιά με κατάκτηση του πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας μία από τις πιο πετυχημένες χρονιές στην ιστορία μας. Το ξαναλέω πως είμαι πολύ περήφανος που ήμουν κομμάτι της ομάδας που τα κατάφερε όλα αυτά φέτος.

Μαρίνο, πως είναι για ένα ποδοσφαιριστή 19 χρονών να βιώνει όλη αυτή την αναγνώριση και εκτίμηση από τον κόσμο; Φαντάζομαι ότι όπως εσύ αλλά και οι άλλοι μικροί, Λοίζος, Χάμπος κ.α προσπαθείτε να διαχειριστείτε και αυτό το κομμάτι καθώς ως γνωστόν για να πάτε ακόμη πιο ψηλά χρειάζεται μόνο σκληρή δουλειά.

Για ένα παίκτη της ηλικίας μας, το να έχει όλη αυτή την αναγνώριση και εκτίμηση είναι ένα όνειρο. Και ποιος δε θα ήθελε στην ηλικία μας να ξεκινήσει την καριέρα του με όλες αυτές τις επιτυχίες. Είμαστε τυχεροί εμείς που το ζούμε, αλλά σίγουρα δουλέψαμε για να βρισκόμαστε στη θέση που είμαστε τώρα. Πρέπει όμως να παραμείνουμε ταπεινοί, είμαστε σε νεαρή ηλικία και με το παραμικρό μπορεί να φαίνονται αλλιώς τα πράγματα, να δείχνεις λάθος εικόνα προς τα έξω.

Στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία, όπως ο αρχηγός μας ο Τζιόρντι, ο Χούμποτσαν, ο Φώτης, άνθρωποι που αγωνίστηκαν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πως σας αντιμετωπίζουν αυτοί οι παίκτες, εσάς τους μικρούς;

Αυτοί οι παίκτες είναι από τους πιο καλούς χαρακτήρες παικτών που γνώρισα ποτέ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πέτυχαν τόσα πολλά στη ζωή τους και ακόμη είναι ταπεινοί. Για εμένα προσωπικά είναι είδωλα, το να έχουν πετύχει τόσα πολλά και όμως να μην έχουν την παραμικρή υπεροψία. Μας βοηθούν πάρα πολύ εμάς τους νεαρότερους, είναι ότι καλύτερο, που έχουμε αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μας σε αυτό το στάδιο της καριέρας μας.

Πάμε και στο κεφάλαιο Χέννινγκ Μπεργκ. Ο άνθρωπος που σας ανέδειξε, που σας έδωσε τις ευκαιρίες σας και σας έδωσε και το βήμα για να αποδείξετε ότι όντως υπάρχει ταλέντο και ποιότητα στην Κύπρο. Θέλουμε να μας πεις δύο λόγια για τον προπονητή μας.

Ο τρόπος που λειτουργεί ως προπονητής είναι εξαιρετικός. Το ότι τόσα χρόνια κανένας δεν εμπιστεύετουν τον Κύπριο παίκτη και αυτός ο άνθρωπος που ήρθε από μακριά, ενώ είχε εναλλακτική, προτίμησε να μας δώσει την ευκαιρία, μας ανέβασε κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση. Το ότι εγώ είμαι 19 χρονών και αυτός ο άνθρωπος με προτίμησε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη, τι άλλο να πω. Πόσο καλύτερα μπορούσα να ξεκινήσω την καριέρα μου και πόσο τυχερός είμαι που μου έτυχε αυτός ο προπονητής στο ξεκίνημα μου.

Είσαι από τους παίκτες που βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πέτυχες και κάποια καθοριστικά γκολ. Χωρίς να θέλω να σε πιέσω να περιαυτολογήσεις, ήταν όντως καθοριστική η δική σου απόδοση, ή πιστεύεις ότι η προσπάθεια ήταν συνολική;

Το ότι μετά την Ευρώπη στα πλείστα παιχνίδια πρωταθλήματος ιδιαίτερα από τα μέσα και μετά, δεν ήμουν βασική επιλογή, ήταν δύσκολο για μένα. Προσπάθησα πολύ να μη με πάρει από κάτω και δούλεψα ακόμη περισσότερο. Η κατάληξη με τα καθοριστικά γκολ ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για μένα στο τέλος.

Σε προσωπικό επίπεδο, πέραν από τις επιτυχίες που θέλεις να ζήσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον; Ονειρεύεσαι καριέρα στο εξωτερικό;

Προς το παρόν με ενδιαφέρει μόνο να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν στη συνέχεια προκύψει κάποια πρόταση από το εξωτερικό εννοείται πως θα είναι πραγματοποίηση ενός στόχου που όλοι έχουν από μικροί όταν ξεκινούν το ποδόσφαιρο.

Κλείνοντας θέλουμε να μας στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο:

Θέλουμε να χαρούν αυτό το πρωτάθλημα με την ψυχή τους. Ήταν πολύ δύσκολο που δεν τους είχαμε δίπλα μας φέτος στο γήπεδο. Μας έδωσαν όμως απίστευτη στήριξη μέσω μηνυμάτων, είτε όταν έρχονταν στις προπονήσεις. Τους αφιερώνω ξανά αυτό το πρωτάθλημα. Άλλωστε γι’ αυτούς παίζουμε!

Autoremarketing

Bet on Alfa