ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓκόμεθ: "Στόχος το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν"

Γκόμεθ: “Στόχος το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν”

Δηλώσεις του Τζιόρντι Γκόμεθ στην εφημερίδα Marca:

Bet on Alfa

“Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα και το σήκωσα μαζί με τον επίσης αρχηγό της ομάδας Ιωάννη Κούσουλο”.

“Πέρσι δεν αναγνωρίστηκε επίσημα ως πρωταθλήτρια η Ομόνοια”

“Στον τελευταίο αγώνα φέτος είχαμε 3-4 χιλιάδες θεατές (15% χωρητικότητα) για να μας δουν να σηκώνουμε τον τίτλο. Όταν φτάσαμε στο αθλητικό κέντρο, ήταν κάτι το εντυπωσιακό. Tραγουδούσαν περίπου 15.000 οπαδοί μας απ΄ όλες τις πόλεις, με πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες”

“Είναι δύο τελείως διαφορετικοί τίτλοι. Το να κερδίζεις το FA Cup με τη Γουίγκαν ήταν αδιανόητο, ένα σπουδαίο επίτευγμα, αλλά εδώ κέρδισα το πρωτάθλημα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Παλεύαμε για το στόχο σε ολόκληρη τη σεζόν. Είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου”

“Κατά τη διάρκεια της σεζόν είχαμε σκαμπανεβάσματα. Όταν παίξαμε στην Ευρώπη ήμασταν 6-7 παιχνίδια χωρίς νίκη, αλλά καταφέραμε να μην εκτροχιαστούμε από το στόχο. Το κλειδί ήταν η αμυντική μας σταθερότητα”

“Στόχος το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν. Είναι ξεκάθαρο”

“Δεν θα είναι εύκολο στην Ευρώπη. Ξεκινάμε από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά με μία πρόκριση θα είμαστε σίγουροι ότι θα παίξουμε στους ομίλους του Conference League”.

Για το γκολ απέναντι στην PSV από τα 56 μέτρα: “Ήταν μια φανταστική στιγμή αυτό το ρεκόρ, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι τα γκολ, αλλά ότι η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και κατέκτησε τον τίτλο”.

“Έχω ανανεώσει για ένα ακόμη έτος.  Από το 2018 που  βρίσκομαι στην Ομόνοια νιώθω πολύ καλά. Η πρώτη χρονιά δεν ήταν καλή, αλλά από τότε, η ομάδα δεν σταμάτησε να βελτιώνεται. Αισθάνομαι ότι είμαι στο σωστό κλαμπ και ότι πήρα τη σωστή απόφαση”.

Autoremarketing

Bet on Alfa