ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑναμονή για τη 10η υποψήφια αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Αναμονή για τη 10η υποψήφια αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ως γνωστόν, θα αρχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της από το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνα θα διεξαχθεί στις 20 ή 21 Ιουλίου και τον αντίπαλό της θα τον μάθει στις 16 Ιουνίου. Η προετοιμασία, όπως ανακοινώθηκε χθες, θα αρχίσει στις 15 Ιουνίου και στις 28 του ίδιου μήνα η αποστολή θα βρεθεί στο Κιέλτσε της Πολωνίας για το βασικό στάδιο. Η προσπάθεια, πλέον, επικεντρώνεται σε διευθέτηση δυνατών φιλικών αγώνων.

Bet on Alfa

Όσον αφορά στους υποψήφιους αντιπάλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι γνωστοί οι εννιά από τους δέκα. Βεβαίως, κάποιοι απ’ αυτούς θα προέλθουν από τον 1ο προκριματικό γύρο, εφόσον επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά. Φαντάζει δύσκολο να μείνουν εκτός συνέχειας, παρόλο που στο ποδόσφαιρο… ποτέ μη λες ποτέ.

Συγκεκριμένα, βάσει βαθμολογίας των συλλόγων στην ΟΥΕΦΑ, οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι οι ακόλουθοι: Ντιναμό Ζάγκρεμπ*, Ολυμπιακός Πειραιώς, Γιανγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας,Λουντογκόρετς*, Μάλμε*, Κλουζ*, Λέγκια*, Σερίφ Τιράσπολ*. Με αστεράκι οι ομάδες που θα αρχίσουν από τον 1ο προκριματικό γύρο. Η δέκατη υποψήφια αντίπαλος θα είναι μία εκ των Φερεντσβάρος ή Μακάμπι Τελ Αβίβ. Θα κριθεί από το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο Ισραήλ. Εάν δεν είναι η ομάδα του Τελ Αβίβ αλλά η Μακάμπι Χάιφα, τότε «κλειδώνει» ως υποψήφια αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η Φερεντσβάρος. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ της Κυριακής.

Autoremarketing

Bet on Alfa