ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Παναγή φώναξε «παρών»!

Ο Παναγή φώναξε «παρών»!

Μετά από πεντέμισι μήνες, ο Κωνσταντίνος Παναγή πήρε χρόνο συμμετοχής. Η τελευταία του παρουσία ήταν στις 22 Δεκεμβρίου 2020 στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Τότε, λόγω απουσίας του Φαμπιάνο, είχε αγωνιστεί τρία διαδοχικά ματς, Πάφο, Καρμιώτισσα και Ανόρθωση, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετυχαίνει ισάριθμες νίκες.

Bet on Alfa

Ο Παναγή, λοιπόν, υπερασπίστηκε την εστία της Εθνικής Ανδρών στο δυνατό φιλικό με την Ουκρανία. Βαριά ήττα για την Κύπρο με 4-0, σκορ το οποίο μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Χάρις στην παρουσία του διεθνούς τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το σκορ δεν ξέφυγε περισσότερο.

Ο 26χρονος Παναγή, είχε αρκετές σημαντικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του και παρά το μεγάλο διάστημα αδράνειας, έδειξε ετοιμότητα. Παρόλο που στο ξεκίνημα του αγώνα είχε σχίσιμο στο μέτωπο από σύγκρουση με αντίπαλο, ο Παναγή έβγαλε το ματς με θετικό πρόσημο.

Είναι σημαντικό για μιαν ομάδα, οι εφεδρείες της να είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Αν και ο Παναγή βρίσκεται στη σκιά του Φαμπιάνο, με την παρουσία του κόντρα στην Ουκρανία έδειξε πως, κάνει καλή δουλειά και ο προπονητής του (Ανδρέας Λουγκρίδης) τον κρατάει σε ετοιμότητα. Ενθαρρυντική, λοιπόν, η παρουσία του διεθνούς τερματοφύλακα, που διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ έως το 2023.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους Κύπριους διεθνείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Παπουλής ήταν βασικός και αγωνίστηκε για 60 λεπτά, ο Κούσουλος έπαιξε σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο, ο Λοΐζου πέρασε ως αλλαγή στο 85’.

Autoremarketing

Bet on Alfa