ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο όνειρο θέλει υπέρβαση...

Το όνειρο θέλει υπέρβαση…

Όταν είσαι πρωταθλητής και περνάς απευθείας στο β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λινγκ στο γκρουπ των αδύνατων, τότε είναι πολύ λογικό η υποψήφια αντίπαλος να είναι κατά πολύ δυνατότερη. Σίγουρα μεταξύ των τριών επιλογών που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες, έπεσε με την χειρότερη δυνατή επιλογή, όμως θεωρούμε πως η ουσία είναι η ίδια. Τα όνειρα θέλουν υπερβάσεις και αυτό θα ισχύει και στον Β’ και στο Γ΄ και σε όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια τα οποία θα παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Θα προτρέξουμε εμείς και θα πούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στην Ευρώπη και άρα με αυτό το δεδομένο θεωρούμε πως δεν πρέπει να αποδεκτεί τη μοίρα του αουτσάϊτερ. Χρειάζεται και μεταγραφική και αγωνιστική υπέρβαση. Βέβαια στο αγωνιστικό έχουμε εμπιστοσύνη και στον Μπεργκ που έχει περάσει τη φιλοσοφία πως κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Στο μεταγραφικό, η ενίσχυση σε καίριες θέσεις παραμένει ανοικτή ακόμη και ως εκ τούτου τα κενά θα πρέπει να αναπληρωθούν ποιοτικές λύσεις από το πάνω ράφι.

Η επιστροφή στην κανονικότητα με δύο παιχνίδια για την πρόκριση, σε σχέση με πέρσι, μειώνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες, όμως βάζει στην εξίσωση και ένα μεγάλο όπλο… το ΛΑΟ!!! Ο ΛΑΟΣ θα είναι έστω και με μισό ΓΣΠ στο πλάι της ομάδας και αυτό θα παίξει το ρόλο του εκεί που θα χρειαστεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa