ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔυνατό μεν, ξεμούδιασμα δε

Δυνατό μεν, ξεμούδιασμα δε

Το πρώτο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι προ των πυλών. Το Σάββατο θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Παιχνίδι που θα αρχίσει στις 19:00 και οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν τηλεοπτικά αφού θα μεταδοθεί από τη Cytavision.

Bet on Alfa

Το όνομα του αντιπάλου, με τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδίκησε μέχρι τέλους τον τίτλο στη λήξασα σεζόν, φανερώνει πως πρόκειται για δυνατό φιλικό ματς. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεγελά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες είναι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά από τις διπλές δυνατές προπονήσεις.

Στην Ομόνοια βλέπουν το προσεχές φιλικό ως μια ευκαιρία για ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών, χωρίς να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουν. Μόλις δύο θα είναι τα νέα πρόσωπα, ο Γιούστε που θα βρεθεί ως αντίπαλος της προηγούμενης του ομάδας και ο Ψάλτης. Την ώρα που δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Χούμποτσαν, Ντούρις και Λανγκ. Και οι τρεις τους, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Euro αφού οι εθνικές τους ομάδες αποκλείστηκαν, θα ξεκουραστούν για λίγες μέρες και θα ενσωματωθούν με την ομάδα στην Πολωνία.

Ο Μπεργκ λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές του, να κάνει δοκιμές και να δώσει χρόνο συμμετοχής λογικά σε όλους. 

Autoremarketing

Bet on Alfa