ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ αριστερός εξτρέμ Μιξ και ο αρχηγός Παναγιώτου

Ο αριστερός εξτρέμ Μιξ και ο αρχηγός Παναγιώτου

Νωρίς, πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Ήταν το πρώτο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πολωνία, με μόλις πέντε προπονήσεις. Σαφώς και για τον Μπεργκ ήταν χρήσιμο, για να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται αυτή την περίοδο οι ποδοσφαιριστές του, δύο βδομάδες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. 

Bet on Alfa

Από τα αξιοσημείωτα του φιλικού απέναντι στη Βίσλα Πλοκ, η παρουσία του Μιξ Ντίσκερουντ στο αρχικό σχήμα. Ο Αμερικανό – Νορβηγός μεσοεπιθετικός, αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε εκεί στα πρώτα επίσημα ματς από τη στιγμή που ακόμη να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Μιξ θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών, θεωρείται παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ακόμη, το γεγονός ότι ο Νικόλας Παναγιώτου από ένα σημείο και μετά φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, φανερώνει πόσο τον υπολογίζει ο Μπεργκ. Φέτος αναμένεται να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες. Πρόκειται για ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον πιστεύουν και τον έφεραν στην ομάδα. Με τον τρόπο αυτό ο Μπεργκ θέλησε να του δείξει πως τον υπολογίζει αλλά και να του τονώσει το ηθικό.

Επίσης, το γκολ που πέτυχε ο Κακουλλής από μακρινή απόσταση και με έξυπνο τρόπο, είναι σημαντικό για τον νεαρός ποδοσφαιριστή, για τη ψυχολογία του κυρίως. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και ποιότητα και βάθος και ακόμη υπολείπονται σίγουρα άλλες δύο προσθήκες με ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

Autoremarketing

Bet on Alfa