ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα παίζει Γ.Σ.Π η ΟΜΟΝΟΙΑ και την νέα σεζόν

Θα παίζει Γ.Σ.Π η ΟΜΟΝΟΙΑ και την νέα σεζόν

Ανατροπή σκηνικού προκύπτει όσον αφορά τις σχέσεις ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Γ.Σ.Π! Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.balla.com.cy οι σημερινές διαβουλεύσεις απέφεραν καρπους κι έτσι η ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο γήπεδο της Λευκωσίας.

Bet on Alfa

Mετά την παρέμβαση των ΚΟΠ, ΚΟΑ αλλά και Νικ Νικολάου τόσο το Γ.Σ.Π όσο και η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλαν νερό στο κρασί τους και υπάρχει πλέον γραμμή επικοινωνίας. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις για το όλο ζήτημα όμως ο κόσμος της ομάδας μας πρέπει να θεωρεί σχεδόν βέβαιο πως έδρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της νέα σεζόν θα είναι το Γ.Σ.Π.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.balla.com.cy

Πλήρης ανατροπή σκηνικού. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, Ομόνοια και ΓΣΠ, είναι ένα βήμα από την συμφωνία αφού οι παρασκηνιακές επαφές κατά τη διάρκειας της ημέρας, έδειξαν ότι οι δύο πλευρές ξεπέρασαν την αντιπαράθεση, την αφήνουν στην άκρη και πλέον είναι καθαρά τυπικό το θέμα ανανέωσης της μεταξύ τους συμφωνίας.
Οι ίδιες πληροφορίες που συγκέντρωσε η ιστοσελίδα μας, θέλουν την Ομόνοια να πληρώνει την οικονομική της υποχρέωση προς τον ΓΣΠ ( κάτι παραπάνω από 300 χιλιάδες ευρώ) και συνάμα να αποδέχεται τους όρους για την συνεργασία εν όψει της σεζόν 2021-22.
Από την πλευρά του ο ΓΣΠ, αποδέχεται να διαφοροποιήσει ορισμένες από τις χρεώσεις του και αυτό θα ισχύει για όλες τις ομάδες που θα έχουν έδρα τους το γήπεδο.
Το πιο σημαντικό όμως για την Ομόνοια, είναι ότι θα δηλώσει σαν έδρα το ΓΣΠ, τόσο για την Ευρώπη, όσο και για τις εγχώριες διοργανώσεις!
Απομένει η επισημοποίηση της απόφασης από τον ΓΣΠ, το δ.σ του οποίου θα συνεδριάσει στις 18:00 αλλά ήδη τα μέλη έχουν ενημερωθεί για την καταρχήν συμφωνία και αν όντως ισχύουν όσα έχουν διαρρεύσει, τότε αναμένεται να εξελιχθούν όλα φυσιολογικά.

Autoremarketing

Bet on Alfa