ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπέστρεψε και σκέφτεται τα επίσημα

Επέστρεψε και σκέφτεται τα επίσημα

Στην Κύπρο βρίσκεται ήδη η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ολοκληρώνοντας χθες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πολωνία. Τα κρούσματα κορωνοϊού επηρέασαν ως ένα βαθμό την προετοιμασία αφού ο Μπεργκ στερήθηκε κάποιους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και στα φιλικά. Επίσης, το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση του φιλικού με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Bet on Alfa

Ακόμη κι έτσι, ο Νορβηγός τεχνικός κρίνει πως έγινε πολύ καλή δουλειά και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα πρώτα επίσημα ματς. Ήδη στην ομάδα σκέφτονται το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ απέναντι στην Ανόρθωση, την προσεχή Τρίτη 13 Ιουλίου. Ο Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει στους ποδοσφαιριστές που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και έμειναν στην Πολωνία. Αναμένεται να επιστρέψουν μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ματς του Σούπερ Καπ θα κάνει πρόβα για την Ευρώπη αφού μετά από μια βδομάδα θα κληθεί να αγωνιστεί με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός απροόπτου, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σ’ αυτό το διάστημα που ακολουθεί, ο Μπεργκ θα θελήσει να ετοιμάσει την ομάδα από κάθε άποψη, για να διεκδικήσει την πρόκριση όσο δύσκολο κι αν θα είναι απέναντι στους Κροάτες. Το θετικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι, είναι η ίδια περσινή ομάδα και έχει ομοιογένεια, ενώ η ποιότητά της είναι δεδομένη.

Autoremarketing

Bet on Alfa