ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣχεδόν έτοιμο το ευρωπαϊκό πλάνο του Μπεργκ

Σχεδόν έτοιμο το ευρωπαϊκό πλάνο του Μπεργκ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι για το Σούπερ Καπ, με αντίπαλο την Ανόρθωση. Είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, με τον Νορβηγό τεχνικό να το λαμβάνει ως την πρόβα τζενεράλε για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς την ερχόμενη βδομάδα. Ένα χρήσιμο παιχνίδι, το οποίο θα θελήσει να το αξιοποιήσει, δίνοντας λογικά για κάποιο διάστημα χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει να ρίξει στην πρώτη ευρωπαϊκή μάχη.

Bet on Alfa

Το πλάνο του Μπεργκ είναι σχεδόν έτοιμο. Πιθανότατα να διαφοροποιηθεί στο ελάχιστο αφού τη δεδομένη στιγμή δεν υπολογίζει τους ποδοσφαιριστές που λόγω κορωνοϊού έχασαν προπονήσεις και ακόμη βρίσκονται στην Πολωνία. Οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να στηρίξουν το πλάνο του Νορβηγού είναι αυτοί που ήταν στο αρχικό σχήμα στο τελευταίο φιλικό στην Πολωνία απέναντι στην Γκόρνικ Ζαμπρίζε. Δηλαδή, οι Φαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέτσιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Ντίσκερουντ, Ντούρις και Τσέποβιτς. Παίζεται μια θέση στο κέντρο της άμυνας και μια στην επίθεση.

Η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι… στημένη από την περσινή σεζόν. Από την πιο πάνω ενδεκάδα, μόνο ο Ντίσκερουντ είναι το νέο πρόσωπο. Αυτό είναι θετικό για την ομοιογένεια. Σ’ αυτή την ομάδα θα έλθουν να προστεθούν δύο νέες μετεγγραφές που θα είναι από το πάνω ράφι, ποδοσφαιριστές ικανοί να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας. 

Autoremarketing

Bet on Alfa