ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗOMONOIA:" Δεν ξεχνούμε - Απαιτούμε δικαίωση"

OMONOIA:” Δεν ξεχνούμε – Απαιτούμε δικαίωση”

Ανακοίνωση από το Σωματείο Ομόνοια για την μαύρη επέτειο της εισβολής:

Bet on Alfa

47 ολόκληρα χρόνια από εκείνον τον μαύρο Ιούλιο για την Κύπρο. 

47 ολόκληρα χρόνια από τη βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο. 

20 Ιουλίου 1974. Πέντε ημέρες μετά το προδοτικό πραξικόπημα, ο τουρκικός στρατός αποβιβάζεται στις ακτές της Κερύνειας υπό την κωδική ονομασία «Αττίλας». 

47 χρόνια έχουν περάσει από τότε και όχι μόνο δεν ξεχνούμε, αλλά απαιτούμε ολοένα και πιο έντονα την δικαίωση του Κυπριακού λαού και προ πάντων την τιμωρία όλων όσων με τις ενέργειες τους μοίρασαν την πατρίδα μας στα δύο, έντυσαν στα μαύρα χιλιάδες οικογένειες, χώρισαν μανάδες απ’ τα παιδιά τους, ξερίζωσαν και προσφυγοποίησαν χιλιάδες Κύπριους. Δυστυχώς ακόμα όλοι αυτοί κινούνται ελεύθεροι ανάμεσά μας.  

Χιλιάδες οι νεκροί, οι αγνοούμενοι, οι τραυματίες. Τιμούμε την μνήμη τους και δοξάζουμε τον ηρωισμό τους. Τιμή και δόξα στους ήρωες που έδωσαν την ζωή τους για να υπερασπιστούν την Κύπρο μας. 

Καταδικάζουμε το  έγκλημα και ελπίζουμε πως μια μέρα θα δούμε ξανά την Κύπρο μας ελεύθερη και επανενωμένη. Μια Κύπρο που να ζουν αδελφωμένα ξανά όλα τα παιδιά της. Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι, Μαρωνίτες, Αρμένιοι, Λατίνοι. Μια Κύπρο ειρηνική χωρίς στρατούς κατοχής.

Μια Κύπρο ελεύθερη για όλα τα παιδιά της. 

Η Κύπρος ανήκει στο λαό της!! 

Autoremarketing

Bet on Alfa