ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπό τη Λευκωσία πλέον περνάει το πρώτο βήμα για...

Από τη Λευκωσία πλέον περνάει το πρώτο βήμα για ομίλους…

Τι κεφάλαιο Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μαζί και το Τσάμπιονς Λίνγκ έκλεισε για την ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος. Η Ευρώπη όμως και η διάκριση είναι μπροστά στην ομάδα μας με μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης.

Bet on Alfa

Επόμενη αντίπαλος στις 5 Αυγούστου, η Φλόρα Ταλίν, με το πρώτο παιχνίδι στη Λευκωσία. Ο αποκλεισμός από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μας φέρνει στους δυνατούς του Γ΄Προκριματικού του Γιουρόπα Λινγκ κόντρα στην Εσθονική ομάδα. Όπως γράψαμε και στον τίτλο, από τη Λευκωσία περνάει το πρώτο βήμα ομίλων. Με την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ είναι εξαιρετικά σημαντικό το σκορ του πρώτου αγώνα και η ΟΜΟΝΟΙΑ εφόσον βάλει γερές βάσεις πρόκρισης με νίκη στις 5 Αυγούστου τότε θα ευκολύνει το έργο της στον επαναληπτικό της Εσθονίας.

Πιθανή πρόκριση πάνω στη Φλόρα, μας θέτει αυτόματα στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λινγκ και με πιθανότητα εισόδου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μέσω των playoff.

H Flora Tallin είναι ομάδα περίπου ίδιας δυναμικότητας με την ομάδα μας και έτσι με την εμπειρία του Τσάμπιονς Λινγκ πιο σοφοί θα προσεγγίσουμε τους δύο αγώνες με μοναδικό στόχο την πρόκριση. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιαστεί με σοβαρότητα και συγκέντρωση στο πλάνο θα πάρει την πρόκριση και γι αυτό είμαστε βέβαιοι.

Autoremarketing

Bet on Alfa